Multimedia > Slike/Muškarci
Dennis Wolf in Koloseum - 3 weeks out
Manimal:
Nadam se da ce Toney biti medju finalistima. Ako uspije dovesti u red hams i glutes i sto vise detalja na ledjima onda bi bilo nemoguce da ga sudije ignorisu.
Go Toney!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Manimal Septembar 11, 2007, 06:58:28 posle podne ---Nadam se da ce Toney biti medju finalistima. Ako uspije dovesti u red hams i glutes i sto vise detalja na ledjima onda bi bilo nemoguce da ga sudije ignorisu.
Go Toney!
--- Kraj citata ---
realno
Manimal:
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 11, 2007, 06:59:08 posle podne ---
--- Citat: Manimal Septembar 11, 2007, 06:58:28 posle podne ---Nadam se da ce Toney biti medju finalistima. Ako uspije dovesti u red hams i glutes i sto vise detalja na ledjima onda bi bilo nemoguce da ga sudije ignorisu.
Go Toney!
--- Kraj citata ---
realno
--- Kraj citata ---
Stvarno me taj Toney odusevljava sa uskim strukom,sirokim ramenima i ogromnim nogama imajuci u vidu da je visok 6'2".
My favorite!
Manimal:
Ja ne znam da je ijedan takmicar imao toliki napredak u zadnjih godinu dana koliko Dennis, tako da se proslogodisnje 16 mjesto na Mr. Olympia ne moze i nebi smjelo ni priblizno desiti. Ako Dennis izadje tvrd na binu sa ovim size-om, pomrsit ce racune mnogima, samo je pitanje da neki drugi faktori ne odluce(oni vise prirode).
Polomac:
Denis ovako bez farbe izgleda uzasno gust i cvrst.Sve je bolji,sve mu ide u prilog pa i godine.X frame man i on i Toney.Bice ovo dobra Olimpia.Licno ne volim total monstere ali iz te grupe su mi ipak Dorian i Roni bilderi koje sam zgotivio.Pa ako i ove godine nema promena,a ne bih se cudio.Znaci bitka Jay i Roni.Jay je sjajan,ali ja navijam za Ronija.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju