Multimedia > Slike/Muškarci

Dennis Wolf in Koloseum - 3 weeks out

<< < (2/10) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: aragorn  Septembar 11, 2007, 12:05:23 posle podne ---Pedjos,brale,pa bar tebi ne moram da pricam sta znaci minuli rad...

Pogotovu na Mr."O"!!!

Budimo iskreni. Zasluzio je Ronnie to!!

--- Kraj citata ---

pa bas i nije zaslucio da bude osramocen..ali kada to hoce....treba ga dobro orpati..i stviti ga gde muej mesto..a ne damu poklanjaju recimo 3 mesto..samo zato sto je on ronnie

vuksa:
Dennis Wolf ce biti ispred ronija...zasluseno...

aragorn:
Mislim da si sada bio pregrub prema osobi koja je postavila NEDOSTIZNE STANDARDE U PROFI KONKURENCIJI.

Ovo, sto sam rekao,se veoma lako da proveriti ,kada se uporede najbolja izdanja najboljih takmicara u zadnjih 20 godina...

Ne budite lenji pa u photoshopu poredjajte ,Flexa,Doriana,Nasera,Hanneya,Cutlera sa 3 najbolja izdanja Ronnie Colemana i BICE JASNO STA GOVORIM.

S tim ,sto treba imati u vidu da je bodybuilding,VEOMA PODLOZAN SUBJEKTIVNIM SUDOVIMA I MERILIMA ,KOJA SU VEOMA UTICALA NA IZBOR MR "O " U PROSLOSTI ,PA I DANAS.

Tako da veoma zavisi o kom izgledu govorimo... 

Pedja_Petrovic:
u kojem god da govorimo..osim u tome da je coleman ZARUZNIO OVAJ SPORT i uneo debilne dimeznije...a glupe sudije to prihvatile zbog tata weidfera da bi ona moga da zaradi lovu na colemanu..to je neka druga prica..

i nemoj covece cda pricas da ne kazem sta...koga da poredas..coelman i hanyea recimo.....

pa smeasn je coleman....smesan...ti ces naravno a praicmo sada o masi...koja tebe toliko muci

vuksa:
brate roni zivi od stare slave...sve ja to cenim sto je on bio toliko puta mr.o  ali njegovo vreme je proslo..i ako sad bude PRAVEDNO sudjenje videces gde mu je mesto

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju