Ostalo > Offtopic
Tema o insulinu,16-o godisnjacima od 23god,opasnim suplementima...
Vexxx:
--- Citat: H2SO4 Septembar 11, 2007, 08:20:00 posle podne ---jebite mi oca ako ja razumjem ove strumfove. sta je ovo koji k? ??? :shock: :shock:
--- Kraj citata ---
Svi smo mi pomalo shtrumfovi xD
Sasa Ilic:
--- Citat: 0 Septembar 12, 2007, 12:54:26 posle podne ---Jeb..te nemam 16 god koliko puta da vam ponovim.....pokazacu vam jednom moje slike....
--- Kraj citata ---
Aj bas me zanima kako izgleda neko ko koristi insulin, posto je meni u planu kad skupim pare Hormon rasta i insulin.Ali brate ako imas 16 god. to ti nikako nevalja nemoj samo da se sjebes.Ja sad imam 20god. i planiram to tek za 2 god. taman da jos naucim o tome.
H2SO4:
--- Citat ---Aj bas me zanima kako izgleda neko ko koristi insulin,
--- Kraj citata ---
korisnici inzulina obicno imaju klemapve ushi, veliki nos i malo duzu crnu kosu
sasacg:
Jos samo malo pa kljucic u bravicu :twisted:
Dusan2.0:
Ta kombinacija insulin\hormon rasta ti je odlicna , hormon rasta povecava potrebu za insulinom.Samo sa insulinom moze da se pretera ako ako uzmes puno mozes da zavrsis u komi sto je najgore smrt.Kupi aparat za merenje secera u krivi on je obavezan.Kreni prvo sa najmanjom dozom i onda je postepeno povecavaj i raspitaj se koji insulin kupujes neki imaju dejstvo cak 24h ako odes spavati i secer ti previse padne moze da se desi da se nikad ne probudis.Ja ti ins nebi preporucio bolje uzmi neki aas. I odakle ti samo pare za gh. :P
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju