Ostalo > Offtopic

Tema o insulinu,16-o godisnjacima od 23god,opasnim suplementima...

<< < (2/10) > >>

dr_Jelena:

--- Citat: dusanes  Septembar 11, 2007, 06:36:29 posle podne ---Nista nije sigurno cak i neki suplementi su opasni.

--- Kraj citata ---

Jedno ipak jeste .... smrt ...jbg, to je jedina sigurnost!

Ajd' razmisli opet o bezbednosti primene insulina !!!

p.s. Ne odgovaram te ... samo molim da povedeš računa da ne bi izazvao letalan ishod ili postao doživotni dijabetičar ... a opet sve na tvoju odgovornost, ja sam svoju dužnost izvršila,pa nek' me pljuje ko hoće!

Pedja_Petrovic:
i treba da ga odgovras..posto on smtra da neki preprati koji su u slobdnoj prodaji su opasni...onda njegovo znanje o isnulinu se bojim da je ravno da ne akzem kome i cemu..

tako da......

dr_Jelena:

Sve što treba da zna ... ima i gde da sazna ... samo, na žalost, nema ko da čita ...

Ja da nekom sažvaćem i sipam u glavu nemam nameru ako taj neko nema dovoljno svesti o svojim delima ...

Moje je da obavestim, upozorim, pomognem pri odluci ... ali svako nagovaranje na konzumiranje ili ne ... ostaje samo odgovornost pojedinca ...

Niko ovde nije mladji od 18 ... tako da odgovara isključivo sam za svoje postupke !!!
U suprotnom, bila bi potrebna saglasnost oba roditelja !!!

Dusan2.0:
Androstendion,dhea(Dehidroepiandrosteron),efedra....ne kazem ja da su svi suplementi opasni. 

Dusan2.0:
A sto se insulina tice uzimam ga 2 godine,znam o njemu dosta pitao sam samo dali moze u apoteci da se nabavi posto sam ja na crno ga dosad nabavljo i verujte mi insulin nije tako opasan kao sto pricaju osim ako se ne pretera onda moze da bude stvarno zajeban.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju