Ostalo > Offtopic

Koji monitor???

<< < (3/12) > >>

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: Spale  Septembar 17, 2007, 04:29:23 posle podne ---Belineu bih zaobisao. Ostali su tu nedje, s tim sto bih ja uzeo samsung ili sony, jer vecina ostalih proizvodjaca mnoge komponente u monitoru kupuje bas od njih... Nekad sam kupovao graficke kartice koje kostaju kao pola kompa... sad kupujem monitor tako da mi bude 1/2 cijene kompa.. pare ulozene u monitor se definitivno isplate... licno i dalje vozim vrhunski crt monitor, bar dok ne spuste cijene tft-ovima koje zelim..

--- Kraj citata ---
Crt i TFT je kao da usporedjujes auto od prije 20 godina i sadasnji najnovji po tehnologiji, vjeruj ja sam picio na 19'' CRT i 100 Refresh rate, pa kad sam presao na ovo prije par dana je sa magarca na trkaceg konja ....hehehe

Spale:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Septembar 17, 2007, 04:31:01 posle podne ---
--- Citat: Spale  Septembar 17, 2007, 04:29:23 posle podne ---Belineu bih zaobisao. Ostali su tu nedje, s tim sto bih ja uzeo samsung ili sony, jer vecina ostalih proizvodjaca mnoge komponente u monitoru kupuje bas od njih... Nekad sam kupovao graficke kartice koje kostaju kao pola kompa... sad kupujem monitor tako da mi bude 1/2 cijene kompa.. pare ulozene u monitor se definitivno isplate... licno i dalje vozim vrhunski crt monitor, bar dok ne spuste cijene tft-ovima koje zelim..

--- Kraj citata ---
Crt i TFT je kao da usporedjujes auto od prije 20 godina i sadasnji najnovji po tehnologiji, vjeruj ja sam picio na 19'' CRT i 100 Refresh rate, pa kad sam presao na ovo prije par dana je sa magarca na trkaceg konja ....hehehe

--- Kraj citata ---

Slazem se, kad je u pitanju srednja klasa... ali vrhunski crt je vec nesto drugo. Geometrija minimalno zaostaje za tft monitorima a ostalo je "savrseno". TFT postoji vec dugo vremena, ali rijetko ko od profesionalaca koji se bave grafikom i pripremom za stampu ih koristi. Naravno, ne savjetujem Sasu da kupi crt:), naprotiv, savjetujem da kupi tft. Pricom sam samo zelio da kazem da dobar monitor vrijedi svake pare. Ja licno cekam da tft monitoru dobiju led osvjetljenje iza svakog piksela, i da isti ne kostaju extremno mnogo...

sasacg:
Ubise me oci od ovog CRT-a,bacam ga u smece cim uzmem TFT...

--- Citat: Spale  Septembar 17, 2007, 04:29:23 posle podne ---Belineu bih zaobisao.

--- Kraj citata ---

I ja sam imao predrasude o Bilinei,ali citam dosta dobrih komentara o ovim monitorima...

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: sasacg  Septembar 17, 2007, 06:24:00 posle podne ---Ubise me oci od ovog CRT-a,bacam ga u smece cim uzmem TFT...

--- Kraj citata ---

Belineu bih zaobisao.
Stari vjeruj mi da ti bolje ovo sto ti mi sugeriramo:

- Samsung
- Eizo
- AG
- Neovo
- Philips
- Sony
- Acer
- LG
dalje od ovog ne idi!!!

sasacg:
OK...I'll keep lookin' :wink:

Znace mi ovi komentari iz prve ruke od ljudi koji imaju pomenute monitore...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju