Ostalo > Offtopic

Koji monitor???

<< < (6/12) > >>

sasacg:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Septembar 18, 2007, 01:38:24 posle podne ---@sasacg

Ja sam moga čekao 8 dana, nisu još imali mogucnost da ih prodaju jer cijene nisu bile odredjene, gledao sam u njega a nisam ga moga uzet, a zaljubio se na prvi pogled.... :P :lol: 8)

--- Kraj citata ---

ali se isplatilo cekanje :wink:

Sad gledam LG L204WS oko 200e,dok je LG L204WT 250e,a ne vidim neku razliku u specifikacijama,osim sto WT ima DVI ulaz pored analognog...

blacki..:
obavezno gledaj da monitor ima i digitalni i analogni ulaz

edit: i neznalica kolko si platio svoj monitor

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: blacki..  Septembar 18, 2007, 01:49:58 posle podne ---obavezno gledaj da monitor ima i digitalni i analogni ulaz

edit: i neznalica kolko si platio svoj monitor

--- Kraj citata ---
Sve piše dragi moj Blacki samo treba čitat...

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
@sasacg

Ako si kupio novu masinu sa pripadajućom karticom koja omogućuje DVI onda obavezno digitalno odnosno DVI a ako nisi i nemaš daljnu namjeru to uradit onda ne trebaš...makar bi to skoro svi trebali da imaju (od boljih)!

sasacg:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Septembar 18, 2007, 02:00:46 posle podne ---@sasacg

Ako si kupio novu masinu sa pripadajućom karticom koja omogućuje DVI onda obavezno digitalno odnosno DVI a ako nisi i nemaš daljnu namjeru to uradit onda ne trebaš...makar bi to skoro svi trebali da imaju (od boljih)!

--- Kraj citata ---

Znam,znam... tnx :wink:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju