Ostalo > Offtopic

zasto bi neko zeleo da postane profi?

<< < (2/3) > >>

max_ns:

--- Citat: pedjos ---jebiga ,potpunom si u pravu....ali gledajuci sa druge stran eto je svacija idnividualna odluka...

da ja imam uslove da idem do kraja,moj odgovr bi ti bio...da..hteo bih da budem pro...sta kosta da kosta.....ali pod jednim uslovom..da svojoj familiji obezbedim pristojan zivot od toga stos am ja olducio,bas zbog razloga kojih si naveo...

jebiga,po momk misljenju jedan fudbaler ne sazluje ni u pola para koje dobija na osnovu onogu sto je i koliko je ulozio u sebe...ali ko te pita...

sport je postao robovlasnicko dustvo...sportisti su roblje sa kojima se trguje.....

kolika se cena placa...to vidis i sam..

jebiga.....svaki prfi sport je danas nezdrav i pun dopinga i kojeg cega sve nec...ali svaki...

sprotsiti sirom sveta padaju kao muhe,zdravlje nam je svima ugrozeno...ali ko te pita stari moj...

cilj opravdava sredstvo....

jel ti mozes da ubedis kako je nezdravo da uzima bilo sto od suplementa jednog ronaldinja koji lezi na milionima a do prije 4 godine je bio gladan i zedan???...naravno da nemozes...njega to ne znaima....a za ljude koji se bogate na njemu...jos manje..veruj mi
--- Kraj citata ---

Mislim da je manje vise ovde sve receno, u danasnje surovo vreme profi sportisti govorim uopsteno su "potrosna roba". Pa i ne treba da nas cudi kada cujemo i ono najgore, a bilo je dosta nazalost takvih primera ove godine.

sasacg:
evo da se ii ja malo ukljucim.slazem se da je profi bodibilding,ne moze se reci potcenjen,ali manje isplativ i malo vise rizican od ostalih sportova.ne verujem da se radi zbog love(odnosno da se pocinje iz tog razloga)sve je to relativno sitna kinta osim par njih na vrhu,covek koji krece u taj zivot pocinje zbog sebe i svog tela, da bi bio zadovoljniji.a kad si vec krenuo onda ona granica koju si postavio na pocetku postaje sve visa i visa,covek zeli da bude veci i cvrsi,a ako kane i neka kinta.granicena kraju vise i nema-odnosno bude ono SKY IS THE LIMIT

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sasacg ---evo da se ii ja malo ukljucim.slazem se da je profi bodibilding,ne moze se reci potcenjen,ali manje isplativ i malo vise rizican od ostalih sportova.ne verujem da se radi zbog love(odnosno da se pocinje iz tog razloga)sve je to relativno sitna kinta osim par njih na vrhu,covek koji krece u taj zivot pocinje zbog sebe i svog tela, da bi bio zadovoljniji.a kad si vec krenuo onda ona granica koju si postavio na pocetku postaje sve visa i visa,covek zeli da bude veci i cvrsi,a ako kane i neka kinta.granicena kraju vise i nema-odnosno bude ono SKY IS THE LIMIT
--- Kraj citata ---
...naravno sale..to sam i ja hteo da kzem....

jebiga tesko je vusi paralele izmedju sportova..svako ce reci da je sport sa kojim se on bavi najtezi....

ja samo kazem da je ovo specifican sport...i zbog nacina treninga i zbog ihrane i zbog suplementacije i zbog aas....znaci,danasnji b.b je bukvalno postao nauka...nema napreteka bez bukvalno naucnog pristupa tom sportu..

e iz tog razloga bi ga ja stavio u kategoriju od ubedljivo najejebenijih sportova...

o naruasavanju zdravlju...tu necu ni da govrim

ali opet kazem..ovo je licna olduka..mene ili bilo koga drugog...i tu se zavrsava sve

Vojislav:
Mislim da ova slika govori vise nego 1 000 000  reci ;-)

pinokio:
Ovde zista ima mnogo dobrih postova na ovu temu.Mnogo dobrih.Ja takodjer svrstavam body building kao jedan on naj brutalnijih sportova danasnjice.
Ljudi koji nisu i ne bave se sa body buildingom uzimaju ceo kajmak,a samim bilderima na profi nivou ostaju samo mrvice,a da o amaterima ne govrim.Nazolst,to je politika IFBB koju se sproveo Weider od samog pocetka itd.
Pa i sami se secate verovatno koje se sve debate nisu vodile oko nagradjivanja takmicara.Cak je i Milos Sarcev negde vodio debatu sa vodecim ljudima iz IFBB,ali na zalost ostao je sam u tim pokusajima.

Ali evo sada cu postaviti jedan link.Mislim da ce ovo dovoljno da kaze.

Iskreno me zanimaju misljenja o svemu ovome!

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/athletics/4521452.stm

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju