Multimedia > Slike/Muškarci
Lee Priest
mrki:
Dule i ja vidim isto što i ti i svi mi ovde,svaka čast čoveku na transformacijama i na ovakvoj muskulaturi ali se pitam kako je on uvek mđu prvih 5-7 ako se ne varam?Do olimpije ne može doći svako?
Dule_Madzarovic:
On je ipak PRO, ja u svakom slucaju skidam kapu. Samo je prica bila o njegovoj "strasnoj" simetriji, dosta puta se o njemu pise kao o Mr Simetry. Moze imati strasne ruke, noge i listove, ali ruku na srce, nijje moj tip, a i njegove pobjede u Australiji su vrlo labave, pogledajte samo prosle godine.
Iste visine je recimo Shawn Ray, e to je recimo perfekcija.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Dule_Madzarovic Januar 19, 2007, 04:04:04 posle podne ---On je ipak PRO, ja u svakom slucaju skidam kapu. Samo je prica bila o njegovoj "strasnoj" simetriji, dosta puta se o njemu pise kao o Mr Simetry. Moze imati strasne ruke, noge i listove, ali ruku na srce, nijje moj tip, a i njegove pobjede u Australiji su vrlo labave, pogledajte samo prosle godine.
Iste visine je recimo Shawn Ray, e to je recimo perfekcija.
--- Kraj citata ---
...potpsiujem..mada je shawn vislji za 2cm od priesta....ali u sustini to je to
Vladar:
MrSimetry? Tesko, covjek ima najbolje ruke na pro cirkuitu i vjerovatno najgore grudi u istom... Tako da po meni tu nema ni s od simetrije, naravno jedan je od interesantnijih likova, znao je da izadje u sjajnoj formi, medjutim strukturalni problemi, tj dug torzo naspram nogu i opet, ponavljam, odnos ruke-grudi, uz vrlo prosjecna ledja cine da su njegovi plasmani po meni, mnogo vise rezultat neke harizme, toga da je cesto u centru paznje, nego li zaista skladnog i lijepog tijela... on iako kilazom ne spada u freakove saigurno spada strukturom a znamo da je mass trend zadnjih decenije na vrhu, tj da donosi dobre plasmane pa od tud i neki njegovi sjajni plasmani...
Shawn je izmislio simetriju za njega, i za veliku vecinu drugih pro bb, tako da moj glas svakako uvijek ide u korist njega, kada se dovodi u kontekst sa Lee-em
Vladar:
Evo da ne kazete da mi Lee nije simpatican zbog prethodnog komentara, evo vam Lee-va najnovija fotka sa jos jednom, novom tetovazom....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju