Ostalo > Offtopic
TERETANA
bcalic:
Blago vama sta sve imate po vasim teretanama...al opet meni nekako lepse kad se setim teretane u kojoj sam proveo 2 god (jeb sad je zatvorena)...bese to u podrumu moje zgrade (samo 2 prozora 0.5mx1m)
od sprava samo standard (ravna,kosa,kontra,uspravna, kosa klupa,skot,stalak za cucanj,vratilo,lat i jos neke dve neznam kako se zovu al su za ledja),5 bucica i gomila tegova...jeste mozda izgleda ruzno (i bilo je jer je bilo spakovano u 5X8-9m)ali samo disciplinasi.....hard core...mogo sam da stenjem koliko ocu ...natovarim na cucanj i samo bijem po ceo dan stenjem niko nesme rec da mi kaze,ekipa-extra,vezbalo se kad se htelo jer je non stop bilo otvoreno (i nocu),nije bilo klinaca koji svaki dan pitaju glupa pitanja,nije bilo zena,samo mi ...vise smo licili na grupu dizaca tegova nego na bilo sta drugo...jes da nas bilo 10-ak koji smo bili stalni (ma ukupno nas bilo deset petnaest ,iako je to bila jedina teretana u gradu )..ali smo vredeli.....I Sve to besplatno...
a sad ....dodje mi da placem ...neka nova teretana kobajgi Extreme (uzeli ime,pa misle ...eh)puno klinaca (sve 90god),namirisane debele zenetine koje dolaze sa chipsom u teretanu...neki pedercici u body majcama...al najace je bilo kad sam stavio na pressu 250kg i pri kraju serije poceo da stenjem ...svi se okupili ko da igra mecka...a sto me najvise boli ....u toj teretani najaci je onaj ko digne 110kg iz benca ...jebem ti teretanu ...ja benc sa sipkom i ne radim ..vise volim bucice...eh..a nije tu kraj onome sto me nervira...mi iz bivseg undergrounda smo posebno na losem glasu ..jebemliga sto...
I sto me najvise boli kazu da su benfato iparis ruzni,da je izgled igora milanovica i pedje petrovica odvratan...i da je sergio oliva preterano nabijen....neznam sta da radim da im se smejem ili da placem ....
Al tako je to u malom gradu....
Ogi.:
Ma nije tako u malom gradu, tako je svuda. I moja teretana bi se mogla nazvati hard core teretanom, nije lepa ali se zato brate mili vezba iz sve snage. Cim je teretana fensi pocnu da dolaze takvi kao sto si ih ti opisao. Kod nas je pre mesec dana jedan peder dobio batine zato sto nas je sve po teretani namerno pipako. Kao, prodje pored nekoga i "slucajno" te okrzne... doduse, pojavilo se dosta novih klinaca u poslednje vreme, ali znam da nece dugo, 90% njih su sezonci koji su dosli da se "urade" za leto...
H2SO4:
ima li kakvih planova za izradu web sajta od taurus gyma uskoro?
Ogi.:
???
P.S. Moze li neko da mi kaze nesto o teretani u Skadarskoj ulici u Beogradu?
LUC1FER:
Ja idem tamo. Skroz je ok. Panata masine, technogym traka, hammer bicikli...atmosfera odlicna, ribe takodje...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju