Ostalo > Offtopic
TERETANA
Dionis:
‚ogi ti varvari da to nisu ona dva brata hehehe mislim moj drug ih je zvao prasici jednom sam bio kad su oni bili ono trip im je da dignu sto vecu tezinu bez obzira na formu izvodjenja ehhehehe.....
Ogi.:
Da, to su oni, prasici/varvari, imaju razne nadmke, samo sto nisu prasici vec svinjetine... to je neopisivo, to se jednostavno mora videti i ne daj Boze osetiti (smrad koji ostavljaju za sobom).
accountkiller99:
Hehe... Ako neko od vas bude u KGu neka prodje pored vatrogasne sluzbe i neka baci oko na vatrogasce iz KGa. Teretana u koju idem se zove Arena, 1000 kinti clanarina, a nalazi se u vatrogasnom domu. :D
Iako sam skoro krenuo u teretanu, a pre toga nikada nisam bio, po meni je ova u koju idem cista i uredna i stalno skrecu paznju na to da budes u cistoj opremi, uvek imas trenere koji rade tamo itd...
Jedino mi se ne svidja to sto ne vracaju tegove na mesto! :evil: Lepo imaju jeza za tegove, ali neeeee, lakse im da samo bace teg na pod i to bas pored jeza za tegove! :roll: Pa dok dodjem do mojih tegica od po 5kg prvo moram da sklonim teg od 25kg, pa onda malo od 10, pa 20 itd... :( Doduse, to se samo jednom desilo.
zlivan:
Taurus... Išao sam tamo neko vreme pre jedno deset godina ;) , a i onda je bila smrdljiva rupetina od tri i po kvadrata.
Sad sam u skadarliji, a vidim da nisam jedini odavde. Ništa spektakularno, ali ima rek za čučnjeve (gde se najčešće rade bicepsi), benč, dovoljno tegova, a ostalo i nije tako bitno ;)
novak:
U koju teretanu idete i koliko je plaćate?Voleo bih da čujem preporuke u vezi teretana u Novom Sadu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju