Ostalo > Offtopic
TERETANA
Nico:
al i pored gustera, polomljenih stakala i sjebanih tegova, ne bih nikad otisao u neku drugu teretanu dok sam u BG
natasha_bg:
--- Citat: Nico ---al i pored gustera, polomljenih stakala i sjebanih tegova, ne bih nikad otisao u neku drugu teretanu dok sam u BG
--- Kraj citata ---
Ma meni se uvukla pod kozu,obozavam je 8)
LUC1FER:
Od pre par dana sam u Extreme Gym-u :)
Ljudi ovo je kao da sam ponovo krenuo da treniram od pocetka. Fenomenalna atmosfera, najlepse devojke :) , mrak sprave, ne znam ni ja kako da opisem koliko mi se svidja :D
Juce sam video Ljubu u teretani i nisam smeo da joj pridjem da se upoznam koliko dobro izgleda, o Sasi Stankovicu i da ne pricam...ma nije mi samo jasno zasto nisam ranije dosao
LUC1FER:
Obavezno :)
ja odoh sad na treniiiiing :D
doberman:
--- Citat: LUC1FER Septembar 13, 2006, 10:23:38 pre podne ---Od pre par dana sam u Extreme Gym-u :)
Ljudi ovo je kao da sam ponovo krenuo da treniram od pocetka. Fenomenalna atmosfera, najlepse devojke :) , mrak sprave, ne znam ni ja kako da opisem koliko mi se svidja
--- Kraj citata ---
Ja sam dobio informaciju da ce mi se teretana uskoro zatvoriti zbog nekih neplacenih dugova pa sam se smorio, ALI ako se to stvarno dogodi dolazim u Extreme bez dileme i zato sam sada HAPPY..... :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju