Ostalo > Offtopic

TERETANA

<< < (40/46) > >>

Deja:
Jesu. 3300 je bila skoro (pre NG) neograniceno TERETANA (posebno se placa kardio deo).

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: Pedja_Petrovic  April 09, 2006, 12:18:17 posle podne ---..ja znam gym gde je clanraina 200 dianra-mesecno./.

--- Kraj citata ---

U mom gradu i danas postoji slicna "podrum" teretena, samo su malo podigli cenu - 500 din.

:) :) :) :) :) :)

PEJABG:

--- Citat: The_Bulldog  Februar 05, 2010, 02:50:20 posle podne ---Evo...sad tek videh ovu temu..pa posto sam skoro promenio teretanu, rekoh da to podelim i sa Vama...

Trenutno sam u teretani "Teretana" na NBGD...

Clanarina do 16h cini mi se 2900 din...neograniceno vreme i kardio..a za ceo dan mislim da je 3300 din...

--- Kraj citata ---
bio sam pre neki dan teretana je stvarno dlicna, ali to je mnogo za moj dzep..

ela ela:

--- Citat: The_Bulldog  Februar 05, 2010, 02:50:20 posle podne ---Evo...sad tek videh ovu temu..pa posto sam skoro promenio teretanu, rekoh da to podelim i sa Vama...

Clanarina do 16h cini mi se 2900 din...neograniceno vreme i kardio..a za ceo dan mislim da je 3300 din...

--- Kraj citata ---
Dobrodosao!I,molim te,objavi u kom terminu dolazis da vidimo te misice u akciji.(heheh)

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: The_Bulldog  Februar 05, 2010, 09:17:43 posle podne ---
--- Citat: ela ela  Februar 05, 2010, 08:45:12 posle podne ---

--- Kraj citata ---
Dobrodosao!I,molim te,objavi u kom terminu dolazis da vidimo te misice u akciji.(heheh)

--- Kraj citata ---

Hvala....svakog radnog dana u 09h sam tamo...u 10h go home...

--- Kraj citata ---

treniras u 9 ujutru???

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju