Ostalo > Offtopic
TERETANA
Deja:
Jesu. 3300 je bila skoro (pre NG) neograniceno TERETANA (posebno se placa kardio deo).
Sasa Dimitrijevic:
--- Citat: Pedja_Petrovic April 09, 2006, 12:18:17 posle podne ---..ja znam gym gde je clanraina 200 dianra-mesecno./.
--- Kraj citata ---
U mom gradu i danas postoji slicna "podrum" teretena, samo su malo podigli cenu - 500 din.
:) :) :) :) :) :)
PEJABG:
--- Citat: The_Bulldog Februar 05, 2010, 02:50:20 posle podne ---Evo...sad tek videh ovu temu..pa posto sam skoro promenio teretanu, rekoh da to podelim i sa Vama...
Trenutno sam u teretani "Teretana" na NBGD...
Clanarina do 16h cini mi se 2900 din...neograniceno vreme i kardio..a za ceo dan mislim da je 3300 din...
--- Kraj citata ---
bio sam pre neki dan teretana je stvarno dlicna, ali to je mnogo za moj dzep..
ela ela:
--- Citat: The_Bulldog Februar 05, 2010, 02:50:20 posle podne ---Evo...sad tek videh ovu temu..pa posto sam skoro promenio teretanu, rekoh da to podelim i sa Vama...
Clanarina do 16h cini mi se 2900 din...neograniceno vreme i kardio..a za ceo dan mislim da je 3300 din...
--- Kraj citata ---
Dobrodosao!I,molim te,objavi u kom terminu dolazis da vidimo te misice u akciji.(heheh)
Sasa Dimitrijevic:
--- Citat: The_Bulldog Februar 05, 2010, 09:17:43 posle podne ---
--- Citat: ela ela Februar 05, 2010, 08:45:12 posle podne ---
--- Kraj citata ---
Dobrodosao!I,molim te,objavi u kom terminu dolazis da vidimo te misice u akciji.(heheh)
--- Kraj citata ---
Hvala....svakog radnog dana u 09h sam tamo...u 10h go home...
--- Kraj citata ---
treniras u 9 ujutru???
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju