Ostalo > Offtopic
TERETANA
rush:
Ja sam ocekivao da je clanarina dosta veca, ja vezbam u teretani koja je bar 3 puta slabije opremljena a clanarina je veca od cifre koju kazete, glupo je ali mi vreme ne dozvoljava drugu lokaciju. Bio sam jednom prilikom u Extreme u kaficu-igraonici pa sam bacio pogled na teretanu i zaista izgleda fenomenalno.
Mr Big pa ti si legenda, vec po celom gradu ide prica kako si izgleda vidjen u Extremu :), sutra ce biti rekordno devojcica na vezbanju cekajuci da se opet pojavis :).
Buki:
Ne znam kojim se poslovima bavite, uporedite prosecnu platu u Srbiji, a onda pogledajte clanarinu !?
u mnogim slucajevima, clanarina je vise od 10% mesecne plate.
Toga nigde nema.
Ovde u americi ogroman fitness klub, sa televizorima na trakama za trcanje i sl. kostaju $15 mesecno dok su njihove plate min $3000 mesecno.
Poz
rush:
Buki, ne mozes porediti sisteme koji uopste nisu refentni :). Razlika u clanarini za fitness klubove je zanemarljiva kolike razlike postoje u nekim drugim stvarima kada poredis cene u USA i u Beogradu, izuzev rente stanova(samo rente, ne i kvadrata nekretnine) i struje(a i to nece biti jos dugo) gotovo sve ostalo je ovde skuplje.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: MR.BIG ---Borise, pa sto se nisi javio : )
Sasascg, jesi li i ti bio u Extremu danas?
--- Kraj citata ---
:cry: :cry: :cry: ..nije se ni javio..eto coveka.. :cry: :cry: ..javno je rekao..jednom sam ga zvao...:"i nikada vise:" :cry: :twisted: :twisted:
laracroft:
pa i nisam videla nesto riba koliko pricate....ja sam dosla oko 5i bile neke tri na steperu i dve sisle u teretanu.
:)
cena je visoka,ali zato u bg imas teretane i teretane!!!znaci imas za dubok srednji dzep i podrume.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju