Ostalo > Offtopic
TERETANA
Buki:
--- Citat: SoberEgg ---...nema smisla od vas iz BG sto postate fotke ovih teretana poput "TERETANE" i "X3M GYM"a...
Balavim ovde po tastaturi...Eh da je u Nishu makar jedna od njih...pa neka je i 3000 :cry: :cry: :cry:
Ima OK teretanica...trenutno vezbam u podrumu jedne kuce...ocekivao sam da ce biti jako malo ljudi ili pak nikog u terminu od 19h medjutim veca je guzva nego sto sam mogao da zamislim!!!
Inace stalno se setkam po teretanama...Sutra odlazim do Fitness Olympa,tamo se nekako osem ok...Ostacu koji mesec nadam se...
Sto se tice clanarina po Nisu,krecu se od 500 do 1500...
@buki...gde to ima za 400..jel blizu grad. bolnice :D
--- Kraj citata ---
to je teretana u samom centru grada, udjes u pasaz gde je nekad bio "kekec", a sad banka.
Prolaz jedno 100 metara pre dzamije.
To je kao neka zadruga, kao neki klub, ma uzas. :big5:
ja zivim kod sivare, a isao sam prvo u Gym Fit, a posle u Ivanka.
I mogu ti reci da sam dosta vezan za Ivanka, napravio sam tamo puno prijatelja i saznao mnogo toga.
To je tipicna hard-core teretana. Mada mi smeta sto svaki drugi dan pada plafon u svlacionici :twisted: :twisted: ali za 800 kinte...
Buki:
Da li postoji neka dobra teretana na Slaviji u Bg-u.
rush:
--- Citat ---Da li postoji neka dobra teretana na Slaviji u Bg-u.
--- Kraj citata ---
To je moj kraj pa ti mogu dati informacije ali ne verujem da cu ti pomoci. Imas Paradiso u hotelu Slavija(nije hardcore nego fitness, nema tegova nego su sprave mada kvalitetne, imas pakete sa saunom i slicno ali je cena malo jaca, sigurno skuplje nego Extreme a sveukupno imaju 10-15sprava). Klub A u Mutapovoj(mala smesna teretana) i teretana na starom Difu(ima malo i slobodnih tegova ali solidna je guzva i opet mnogo vise kosta nego sto pruzaju). Vezbao sam u Slaviji i na starom Difu ali ti ne bih preporucio nijednu. Koliko ja znam Slaviji najbliza prava ozbiljna teretana je Muscle Planet u Takovskoj kod televizije.
Buki:
Hvala !!
Mladen:
--- Citat: rush ---Gde se nalazi ovo cudo sa slika i koje je radno vreme?
--- Kraj citata ---
Nalazi se kod novog merkatora, preko puta telekoma, bulevar umetnosti ne znam tacno koji broj, odmah uz gazelu je ulaz. Radi svakim danom cini mi se do 23h, ne znam od koliko ujutru, ne idem rano :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju