Ostalo > Offtopic
TERETANA
accountkiller99:
U Kragujevcu su teretane 700-1200 dinara bez termina.
Vladar:
Kada sam u Niksicu treniram u sportskom centru Trim, teretana je poluzatvoenog tipa, mjesecna clanarina je 50 eura.
U Podgorici je vodeci klub Derasco wellnes, 550m2, Life fitness kardio program, solidna i pouzdana oprema, teretana i kardio program bez ogranicenja sa 6 mjesecnih 60-to minutnih termina u sauni je 60 eura.
Sama teretana bez saune i kardia, svaki dan 35 eura.
Markoni:
kada dodjem na leto u podgoricu da posetim rodbinu dolazim da posetim i ovu teretanu ,Vladar u koju ti ides ?
Vladar:
--- Citat: Markoni ---kada dodjem na leto u podgoricu da posetim rodbinu dolazim da posetim i ovu teretanu ,Vladar u koju ti ides ?
--- Kraj citata ---
Sada treniram i zivim u Niksicu, u Podgorici preporucujem ti Derasco Wellnes, klub je u glavnoj ulici, vrlo, vrlo je prijatan, ima sjajne masine za kardio, sprave izradjuje firma Dejana Radoman, koji je i vlasnik kluba, dosta hotela po CG primorju je opremljeno njegovom linijom, covjek je skinuo stariju varijantu Technogyma, mislim da se zove Isotonik, na istim tim spravama vjezbam i u nk, ok su... u pg ima mozda 50-tak radnih stanica, olimpijske sipke, 1-rucne tegove do 50kg...ok je
Alternativa ti je Fantastic u Bloku 6, imaju 60 Pannatinih masina, isto jako dobro mjesto....
Markoni:
OK , a svraticu i do ove gde treniras ti posto na leto dolazim i u Niksic imam i tamo strica
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju