Ostalo > Offtopic
TERETANA
Ogi.:
Ja vezbam u najprljavijoj, najnehigijenskijoj, najtrulijoj, najzagusljivijoj rupcagi na kugli zemaljskoj koja se zove TAURUS GYM. Tamo sam vec 9 godina. I ona mi je kao druga kuca. Sta ti je stvar navike.......
H2SO4:
Ogi. slike pod hitno :)
Ogi.:
Brate, ne zelis to da vidis, veruj mi!!!
Evo, mozda neko zna o cemu pricam pa neka potvrdi.....
Nego znas sta me strasno nervira... sto u ovoj zemlji moze svako da radi sta hoce, bukvalno, da otvori sta hoce, nema nikakvih standarda, pravila itd. Znaci, ja GARANTUJEM ZIVOTOM da kada bi postojala neka inspekcija koja kontrolise teretane (mozda neko i ima nesto tako u svojoj nadleznosti?) da bi ovu teretanu u koju ja idem zatvorila istog sekunda!!! Znaci, totalno je nezdrava... ja sam doduse stvorio imunitet za svo ovo vreme... ;) A i ne mogu da shvatim gazde koji ne zele da odrzavaju ELEMENTARNU higijenu u svojoj teretani niti da uloze jedan jebeni evro u nju (od kada se promenio vlasnik situacija je jos gora jer sadasnji vlasnik uopste nema ambiciju da uradi nesto sa njom, cak mislim da ju je kupio da mu bude "podloga" za neke druge radnje).
Dionis:
ahhahaha jao taurus gym bio sam tamo par puta na stajgi otprilike kao ona teretana iz ukrajne sto su bile slike dobro malo je bolja....znam da je ex vlasnik da ga ne imenujem prodao teretanu onom profi hehehe secam se ja od ex vlasnika, pa njegov brat radi i zapali cigaru u teretani i ono boli ga qjuratz hehehe.....a natpis na wc-u bar je pre bio "zabranjeno bodenje u wc-u " heheheheh a prljava je extra i ima neki specifican miris...ali ima bruka sprava jesu pravljene ali su dobre, to je eto prednost...........eee
KasperskY:
Po meni je glup svako ko ide na takva mesta. Dok je ovaca bice i vune!
Nista licno samo moj komentar na osnovu inspekcije.Pa vi ga sami podrzavate u tom sranju sto radi!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju