Ostalo > Offtopic

Gde je Dr-Jelena?

<< < (5/5)

StormRider:
strpljivo je cekam :D

Milan J:
Dr postala kao Jeti. Svi znaju da postoji a niko je ne vidja.

dr_Jelena:

Dragi prijatelji
a i oni koji su se tako meni predstavili a pri tom nisu tako postupili (neću ih nazvati neprijateljima, sami su se tako deklarisali)

Hvala Bogu živa sam i zdrava ...  :P
Zahvaljujem svima koji su pitali za mene ali zahvaljujem i onima koji su konačno pokazali svoje pravo lice ...  :o

Pošto se u ovih dve nedelje mog odsustva dosta toga izdešavalo, sa kulminacijom jutros (na šta mi je ukazao jedna od admina) ... rešila sam da prekinem tišinu i oglasim se! Ne volim spletkarenja, intrige i zavlačenja a baš to mi se desilo ...
Neko (znam da će se prepoznati) je pokušao jako ružno da se igra sa mojim poverenjem i napravio meni dodatni problem u životu ... koji nikome, pa nije meni nije bio potreban.
Još jednom se izvinjavam za sve probleme koji su proistekli ali šta vredi od mene izvinjenje kad nisam uzrok njima...  :?

Ideja mog učlanjenja je bio krajnje plemenit cilj da razmenimo iskustva zdravog života i vežbanja ... da vam pomognem i posavetujem a sve na nagovor jednog prijatelja. Ja prijatelje ne zaboravljam i ne napuštam ali eto, došlo je do nemilih dogadjaja te je usledilo moje odsutsvo.
Sada, svojom pojavom, želim da sprečim dalje manipulisanje mojim likom i delom i da upozorim sve one koji su se nameračili da me unište, da u tome neće uspeti ...

Ukoliko je nekome od vas potrebna moja pomoć ili savet, slobodno mi se obratite PM-om ali napišite svoj kontakt e-mail, te ću vam odgovoriti sa zadovoljstvom putem maila.

Uvek sam bila dama, pa ću to i ostati .... bez vredjanja ikog, niti spuštanja na nivo javnog prepucavanja na forumu.
Sve najbolje svima

Vojislav:
Problem resen, misterija razresena! Posto smo uvideli da je doktorka ziva i zdrava zatvaram ovu temu, a ukoliko zelite da je kontaktirate koristite privatne poruke i ne pokrecite ponovo ovakve teme!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju