Ostalo > Offtopic
Depilacija
Pedja_Petrovic:
--- Citat: natasha_bg Oktobar 02, 2007, 06:35:34 posle podne ---Ja sad dosla sa depilacije,ma milina ziva :lol:
--- Kraj citata ---
galtka ko decija guza
Mala...:
Uff ja sam u tom svetuu...depilacija je ok,depilacijom se usporava rast dlake i dlaka se tanji...epilacija nije trajno resenje..7 tretmana je malo,a pritom jako puno kosta..Bele dlake ne mogu da se uklone laserom...ja takodje ne podnosim dlake,preporucujem ti depilaciju toplim voskom,jer se tad otvore pore i uklonis i one najsitnije dlake bukvalno...hladna je ok,ali ne skida sve...
Mala...:
N E Z N A L I C E...hehe celo telo voskom...ako dozvolis da se ukljucim rekla bih samo da malo vise boli ali da nije ne izdrzljivo..naviknes se brzo...:)
EXTREME:
Ovako da skratim pricu oko epilacije!!! Da li je neko od vas koji ste dali komentar na temu epilacije da li je trajna ili ne to probao!!!??? Posto sam gotovo siguran da niste nemojte iznositi komentare na osnovu necega sto od nekog culi koji isto kao i vi to nije probao! Ja licno govorim iz svog iskustva!!!!
Ako momak koji je postavio ovu temu hoce trajno da se oslobodi dlaka jedino resenje je gomila para i vremena da sve to realizuje...i to sve pod uslovom da nema svetlu kozu i svetle dlake. Ako nece naravno ostaju mu samo depilacije raznorazne i kreme koje su vec spomenute! Toliko!!!
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: Mala... Oktobar 02, 2007, 07:04:14 posle podne ---N E Z N A L I C E...hehe celo telo voskom...ako dozvolis da se ukljucim rekla bih samo da malo vise boli ali da nije ne izdrzljivo..naviknes se brzo...:)
--- Kraj citata ---
Ne trebam toliko svom srećom, znam ljude koji imaju i ledja dlakava e to je užas, ja sam rekao da imam malo, ali vosak nema šanse...kao da mi skdiaš skalp...fuj
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju