Ostalo > Offtopic

Godine nisu vazne......

<< < (3/6) > >>

TTgirl:
pa ako njoj odgovara da tako radi zasto ne bi radila??:?
Nece valjda baka da dize na mrtvo 150kg??? :?

Ajs_Krejatin:

--- Citat: TTgirl  Oktobar 07, 2007, 04:36:19 posle podne ---pa ako njoj odgovara da tako radi zasto ne bi radila??:?
Nece valjda baka da dize na mrtvo 150kg??? :?

--- Kraj citata ---

Ma nek radi ona sta god hoce, ja samo kazem da je to besmisleno- waste of time. Ljudi od 79 godine treba da se hrane zdravo i da se bave mozda nekom rekreacijom i da na taj nacin pokusavaju da ocuvaju sto vise organizam.
Ja se secam dok sam isao u srednju, pored autobuske stanice je fudbalski teren. Jedno vreme dok sam cekao bus u 6-7 ujutro, redovno sam vidjao nekog dedicu kako trci tu. Znaci kad ja dodjem na stanicu on vec trci. To je bilo jako jako jako sporo trcanje, ali on je svoj trening prilagodio svojim mogucnostima. Bas sam respectovo tog lika.. :D
A ne ko ova baka- gledala filmove i shvatila da je promasila zivotni poziv, i sada pokusava da se vrati na velika vrata sa stilom.

dr_Jelena:

Pusti te ženu nek' radi što joj volja ...

Ali se principejlno slažem sa onim .... u skladu sa sopstvenim mogućnostima, prilagodjeno godišnjem dobu ...

Ko je meni kriv što ja i dalje sa 34 napravim špagu a pri tom ne treniram  ;)

sasacg:
auuu oko cega se ovde vode prazni razgovori...stvarno vam se divim :lol:

Pustite babu neka ide na Mr.O ako ima zelju :lol: :lol:

Pedja_Petrovic:

--- Citat: dr_Jelena  Oktobar 07, 2007, 05:01:26 posle podne ---
Pusti te ženu nek' radi što joj volja ...

Ali se principejlno slažem sa onim .... u skladu sa sopstvenim mogućnostima, prilagodjeno godišnjem dobu ...

Ko je meni kriv što ja i dalje sa 34 napravim špagu a pri tom ne treniram  ;)

--- Kraj citata ---

zanimljivo..

ali bitlo bi lepo doc da obajnsite da ni kostani a ni misicni sutav ne moze u tim godinma da izdrzi nikakkvo tezinsko opterecenje....

da ne pominjem hrskavice kojih vise i nema...

ovo je pojedinac...i to je moguce i sto da ne..ako joj to pase.

ali...da to rade svi 80--godisnjaci..

pa smesno jebioga...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju