Ostalo > Offtopic
Konfiguracija
executor:
pazi ovako Intel ima vise kes memorije brzu magistralu ima ga i u 45 nm tako da trosi manje struje i da ne nabrajam, ako se bavis modelovanjem ili igras zahtevne igrice Intel je prava stvar.
Vexxx:
executror.. nisi skontao... Hteo sam da kazem da je bolje uzeti AMD nego jeftiniji Intel... Jeftniji ti je AMD x2 nego taj Core Duo... I bavim se pomalo modelovanjem ali vishe statichnim dizajnom ( PS, Corel, Flash,...) A igre zaista ne igram n4shto niti ih pratim.. Sada igram NFS Porshe 2000 za playstation. :D
@Ajs_Krejatin: To ti je zbog kucjishta :D A izlazim medju ljude, ali ne i medju digitronce pa ne mogu da budem in sa njihovim provalama :)
Pedja_Petrovic:
sada ce vojislav sve da vas banuje..pojma nemate!!!
sale..pitaj voju
Djolex:
Sale,
AMD su odlični procesori i vrede svaku paru, maxtor diskovi su dobri ali baracuda je bruka,
Konfiguracija koju si napisao jje extra, neces pogresiti, a to sto kazu kao uzmi tamo predlozenu konfiguracijuu radnji - jes malo sutra i nije bas tako.
Jedino ovo 2.1 ozvučenje bas malo mi ne lezi ovako nesto od 2.1 zvuznika, pokazali se bruka imam i njih rade kao doksa zvuk ekstra za te pare oko 50 eur neces pogrsiti 100%
http://www.itsvet.com/proizvod/neo-sw-g25/comp_tehn_speakers/61/147
sasacg:
--- Citat: Djolex Oktobar 11, 2007, 12:06:34 posle podne ---Sale,
AMD su odlični procesori i vrede svaku paru, maxtor diskovi su dobri ali baracuda je bruka,
Konfiguracija koju si napisao jje extra, neces pogresiti, a to sto kazu kao uzmi tamo predlozenu konfiguracijuu radnji - jes malo sutra i nije bas tako.
Jedino ovo 2.1 ozvučenje bas malo mi ne lezi ovako nesto od 2.1 zvuznika, pokazali se bruka imam i njih rade kao doksa zvuk ekstra za te pare oko 50 eur neces pogrsiti 100%
http://www.itsvet.com/proizvod/neo-sw-g25/comp_tehn_speakers/61/147
--- Kraj citata ---
Hvala :wink: Samo je mana sto su ovi sivi,a ja bih pak crne da se uklope u sve...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju