Ostalo > Offtopic

Konfiguracija

<< < (10/13) > >>

blacki..:
gle samo sam rekao,ako ce vec da kupuje 5000+ amd,da mu se vise isplati intel kuzis :)
ja iznad 4000+ amd max 4400+ nebih isao jer nije isplativ
To odaziv memorije i to,gle moj intel ide sa bilo kojom memorijom do 3gh bez ikakvih problema,naravno njemu nema potrebe da overclokira,ako sam slusa glazbu,gleda filmove i net
ja bi za to jednostavno kupio celerona ili semprona s 2gige rama i nekom grafickom koja ima digitalni izlaz za lcd njemu nista vise netreba

Vexxx:
Rashoo Rashoo Rashooo.. WuuuW go rasha.. :D :lol:

Big_Rasha:

--- Citat ---To odaziv memorije i to,gle moj intel ide sa bilo kojom memorijom do 3gh bez ikakvih problema
--- Kraj citata ---
Pa ko kaze da ti procesor ne radi na 3 GHz... Problem je sto memorija ti radi na 400MHz... A procesor uzima podatke iz memorije... Pa koliko procesor ceka RAM??? 8 puta, znaci brzina mu je 8 puta manja, jer samo jedan taktni ciklus vrsi obradu, a ostalo ceka na podatke...  Naravno zbog toga postoji kes memorija koja cita iz RAM-a i vrsi pretpostavke koji je sledeci podatak koji treba za CPU... Kes je brzi, recimo da radi na 800 MHz... Naravno sad ti pitas, pa sto nije ceo ram napravljen kao kes... Pa zato sto je kes 10 puta skuplji... To tako radi... Tehnologija je takva da memorija trenutno radi na toj frekvenciji... I dok se to ne poboljsa, nema potrebe za brzim procesorom...

blacki..:
a jesi cuo za overclok memorije,

gle rasho sve ja kuzim,samo sam rekao ako ce vec da ide na athlona 5000+ da kupi intela 4400 jer je on jaci i na normalnim postavkama
po meni iznad 4400+ amd se ne isplati

evo ja imam kingston 2 gige koja radi na 533mhz i prezadovoljan sam s njima,a mogu ih digniti na 800mhz bez problema

Spartak:
ne smaraj :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju