Ostalo > Offtopic
Konfiguracija
Pedja_Petrovic:
pitaj voju jebiga
Vexxx:
--- Citat: sasacg Oktobar 10, 2007, 01:05:31 pre podne ---Asus EN8500GT 256Mb ili MSI NX7600GS 256Mb?
GIGABYTE GA-M59SLI-S4 ili MSI K9N PLATINUM?
--- Kraj citata ---
MSI-jeve sau prve 64 binte ploche... I za sada proglashene najboljima... Ta platnim je super.. Best buy!
Ako smem da pitam.. A shta cje ti sve ovo? Zuljaju te pare u dzepu? :) Dalje, grafichke Radeon su poznate po toplini boja ( to mi je struka jbga) pa su cheshcji izbor za dizajnere svih tipova, ljubitelje filmova, itd... Nvidia definitivno za gejmere....
I inache taj logitech koji si stavio samo lepo izgleda a ne zvuchi bash sjajno (bar meni).. Ako kupujesh neke zvuchnike bolje.. gledaj da su kutije drvene... Puno bolje zvuchi.. Poz...
P.S. Kada vecj uzimash takvu zver ne grbavi se na kucjishtu jer cje da ti prdi i ronda... :)
Celofan:
Zasto AMD uopste?
Ploca Gigabyte P35-DS4 ili Asus Commando + neko Intel-che
Ima toliko sjajnih Intelovih procesora...
(sad ce da krene AMD vs. Intel rasprava) :)
Slazem sa sa Vexxx, definitivno neko bolje kuciste>Chieftec, CoolerMaster...
Kosta ali je prava stvar, moze dobro da se hladi, kvalitetno napajanje, odlican kvalitet izrade...
sasacg:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 10, 2007, 05:35:29 pre podne ---pitaj voju jebiga
--- Kraj citata ---
Dzavole :lol: :twisted:
--- Citat: Vexxx Oktobar 10, 2007, 10:29:19 pre podne ---
--- Citat: sasacg Oktobar 10, 2007, 01:05:31 pre podne ---Asus EN8500GT 256Mb ili MSI NX7600GS 256Mb?
GIGABYTE GA-M59SLI-S4 ili MSI K9N PLATINUM?
--- Kraj citata ---
MSI-jeve sau prve 64 binte ploche... I za sada proglashene najboljima... Ta platnim je super.. Best buy!
Ako smem da pitam.. A shta cje ti sve ovo? Zuljaju te pare u dzepu? :) Dalje, grafichke Radeon su poznate po toplini boja ( to mi je struka jbga) pa su cheshcji izbor za dizajnere svih tipova, ljubitelje filmova, itd... Nvidia definitivno za gejmere....
I inache taj logitech koji si stavio samo lepo izgleda a ne zvuchi bash sjajno (bar meni).. Ako kupujesh neke zvuchnike bolje.. gledaj da su kutije drvene... Puno bolje zvuchi.. Poz...
P.S. Kada vecj uzimash takvu zver ne grbavi se na kucjishtu jer cje da ti prdi i ronda... :)
--- Kraj citata ---
Znam za zvucnike :wink:
Nisam znao razliku izmedju Radeon-a i Nvidia-e...tnx :wink:
Kuciste sam uzeo bzv jer mi nije bitna sama kutija,a ubacicu chieftec napajanje...
Celofan:
--- Citat ---Kuciste sam uzeo bzv jer mi nije bitna sama kutija,a ubacicu chieftec napajanje...
--- Kraj citata ---
Nije kuciste samo kutija, mozes da stavis vise fenova, da bolje hladis komponente...
Kinez 25e + Dobro napajanje 40e = 65e, a Chiefteca mozes da uzmes za 80-100e...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju