Ostalo > Offtopic

Poginuo Tose Proeski :(((

<< < (2/8) > >>

Nuke:
Nikša Bratoš: Danas smo trebali raditi zajedno
Toše je inače putovao za Zagreb. Danas je trebao u studiju Nikše Bratoša snimati englesku verziju jednog od svojih hitova.

- Prije svega, ova mi je tragedija totalni šok. Čuo sam se s njim prije nekoliko dana i danas je trebao doći do mene. Nekad se čovjek upita zašto takvi ljudi odlaze u trenutku kad još mogu toliko puno dati. Bila je privilegija s njim surađivati. Bio je toliko divna, skromna i pozitivna osoba. Premalo je reći da je prerano otišao - suzdržavajući suze prenosio nam je Nikša Bratoš.

Cetinski: Imao je dobrote za sve
Potresen je bio i Tony Cetinski, koji je dobro poznavao Tošu, a čak je i napravio duet s njim za pjesmu 'Lagala nas mala'.

- Bio je čovjek kakvog nikad prije nisam upoznao, imao je ljubavi i dobrote za sve. Bili smo toliko dobri da smo se zvali 'bratko''. Bez obzira na mladost bio je mudar, skroman, drag i dobar. Otišao je puno prerano. Čuli smo se svaki put kad bi došao u Hrvatsku. Naša profesionalna suradnja bila je plod prijateljstva, a ne interesa. Još ne mogu vjerovati da ga nema. Njegova tragedija samo pokazuje onu stranu našeg posla koju ljudi ne vide i ne razumiju kojima se sve rizicima izlažemo svaki put kada odlazimo na gažu - zaključio je Tony.

mrki:
nek mu je večna slava...

sasacg:
:( :( :( Neverovatno... :( :(

aragorn:
Kakav divan covek.

Bog da ga pomene u Carstvu Svome.

Pedja_Petrovic:
R.I.P.

sjajan pevac je bio

Navigacija

[0] Indeks poruka