Ostalo > Offtopic

/ne/kompetentnost nasih sudija!

(1/10) > >>

GORAN_ILIC:

--- Citat: goran gajic  Oktobar 16, 2007, 12:42:33 pre podne ---hmmm a recimo to sto je svog sina 2005 u arandjelocu progurao da pobedi u kategoriji u kojoj nije realno zasluzio ni 5 to mesto...ili ako bas moram da navedem i moj slucaj  prvo me stavio na spisak reprezentativaca za mediteransk u egiptu ( bio sam u zivotnoj formi to moze i pedja da potvrdi) a  zatim sa izgovorom da nema para za moj odlazak tamo skinuo me sa istog spiska ...kojim slucajem  sam vdieo na tom spisku 10 tak imena od toga potpuno neka nepoznata imena koja nemaju veze sa bb....nemojmo vise o njemu jer cu sto ne lici na mene postati neprijatan....ajde da ovo ne sirimo jer ce daleko dogurati rasprava o tome moje rane koje jos nisu zacelele bolje ne dirati ...zbog toga sam i odustao od bilo kakvih planova za daljom takm karijerom...i zbog toga je sve manje ljudi koji zele da trose svoj novac da bii se neko posle poigravao sa njima......svaka cast momcima iz bora zaista su sjajni ali to je rezultat SAMO NJIHOVOG  odricanja i truda......
  sad me napljuj kolko god zelis  dirnuli ste me tamo gde me najvise boli a uvek sam govorio ono sto mislim da sam drugaciji verovatno bih imao vise koristi  al.....

--- Kraj citata ---

Ok necemo da sirimo dalje pricu o Stojicu posto ih ima mnogo.

Pomenucu samo to takmicenje u Boru i nesto sto ocigledno nisi znao.
Te veceri je procitano da si bio drugi a u stvari si bio treci.Sudije su bodovale 4:1 za Gorana Bogdanovica a Jevremovic koji je bio sef sudija je proglasio tebe na drugo mesto i stavio te na spisak za Egipat.
Dakle on je te veceri i sudio i odlucivao i sastavio taj spisak nepoznatih,kako kazes. Stojic nije.

Forma te veceri ti nije bila zivotna, bila je mozda par meseci ranije kada si Sinisu Privulovica pobedio na takmicenju u Vojvodini, ali tada nije sigurno.

I na kraju nisi skinut zbog para vec zbog forme, samo sto to niko nije smeo iskreno da ti kaze a pre svega predsednik kluba za koji si tada nastupao.

Rekao sam ti ovo iskreno jer vidim da zivis sa saznanjem da te je Stojic izradio a ovo nema veze sa njim.

I ne bih te nikada ''popljuvao'' zbog tvog misljenja, cenim te kao starog vuka u nasem BB. Pozdrav...

EXTREME:
Za veceras jos FITNESS kategorija za koju jos uvek ne mogu da poverujem da je tolika greska napravljena!!! Najocigledniji promasaj sudija ali verovatno vecina nije ni obratila paznju na to zbog mnogih drugih desavanja!!! Uostalom prosudite sami sada na osnovu slika!
Spomenka Balinovic (prva slika prvo mesto); Milica Narancic (druga slika drugo mesto);  O tacki i elementima u njoj necu ni da govorim!

Manimal:
Ocigledna i neshvatljiva greska u fitness kategoriji! :shock:

goran gajic:

--- Citat: blek stena  Oktobar 16, 2007, 06:36:50 posle podne ---
--- Citat: goran gajic  Oktobar 16, 2007, 12:42:33 pre podne ---hmmm a recimo to sto je svog sina 2005 u arandjelocu progurao da pobedi u kategoriji u kojoj nije realno zasluzio ni 5 to mesto...ili ako bas moram da navedem i moj slucaj  prvo me stavio na spisak reprezentativaca za mediteransk u egiptu ( bio sam u zivotnoj formi to moze i pedja da potvrdi) a  zatim sa izgovorom da nema para za moj odlazak tamo skinuo me sa istog spiska ...kojim slucajem  sam vdieo na tom spisku 10 tak imena od toga potpuno neka nepoznata imena koja nemaju veze sa bb....nemojmo vise o njemu jer cu sto ne lici na mene postati neprijatan....ajde da ovo ne sirimo jer ce daleko dogurati rasprava o tome moje rane koje jos nisu zacelele bolje ne dirati ...zbog toga sam i odustao od bilo kakvih planova za daljom takm karijerom...i zbog toga je sve manje ljudi koji zele da trose svoj novac da bii se neko posle poigravao sa njima......svaka cast momcima iz bora zaista su sjajni ali to je rezultat SAMO NJIHOVOG  odricanja i truda......
  sad me napljuj kolko god zelis  dirnuli ste me tamo gde me najvise boli a uvek sam govorio ono sto mislim da sam drugaciji verovatno bih imao vise koristi  al.....

--- Kraj citata ---

Ok necemo da sirimo dalje pricu o Stojicu posto ih ima mnogo.

Pomenucu samo to takmicenje u Boru i nesto sto ocigledno nisi znao.
Te veceri je procitano da si bio drugi a u stvari si bio treci.Sudije su bodovale 4:1 za Gorana Bogdanovica a Jevremovic koji je bio sef sudija je proglasio tebe na drugo mesto i stavio te na spisak za Egipat.
Dakle on je te veceri i sudio i odlucivao i sastavio taj spisak nepoznatih,kako kazes. Stojic nije.

Forma te veceri ti nije bila zivotna, bila je mozda par meseci ranije kada si Sinisu Privulovica pobedio na takmicenju u Vojvodini, ali tada nije sigurno.

I na kraju nisi skinut zbog para vec zbog forme, samo sto to niko nije smeo iskreno da ti kaze a pre svega predsednik kluba za koji si tada nastupao.

Rekao sam ti ovo iskreno jer vidim da zivis sa saznanjem da te je Stojic izradio a ovo nema veze sa njim.

I ne bih te nikada ''popljuvao'' zbog tvog misljenja, cenim te kao starog vuka u nasem BB. Pozdrav...

--- Kraj citata ---
Kao prvo neznam  ko stoji  iza ovog nicka ali nije to ni previse vazno ali me cudi otkud ta tvrdnja da sam te veceri trebao biti treci ...tacno je da sam na takmicenju u vojvodini bio u zivotnoj formi i da sam u boru donekle pokvario formu ali i sa takvom formom sam definitivno bio daleko bolji od bogdanovica a sad ko me je i zasto skinuo sa spiska neznam i necu nikad saznati ali tad  sam se duboko razocarao u nase rukovodstvo ia jedini koji je mogao da odluci o spisku reprezentativaca je jedino mogao biti selektor niko drugi...predsednik smederevskog kluba je rekao to sto je rekao i sigurno ne bi nlazio neki razlog da mi objasni zasto sam skinut sa spiska......ponavljam u pravu si da sam tada kad sam dobio privulovica bio u najboljojformi u zivotu ali i sa nesto slabijom formom bih na mediteranskom napravio dobar rezulta...jos na merenju je bila odluka da pedja nastupi u kategorji do 85  a ja do 90 jer tamo je bila podeljena poteska u dve kategorije....uvek sam bio realan u proceni moje forma ali ni pod razno bogdanvic nije mogao da me dobije tada...
 cinjenica je da sam licno video spisak sa puno nepoznatih imena  i da sam trebao biti na tom spisku...imao sam dobrih dve nedelje da pojacam formu i doneo bih medalju iz egipta.......neznam da li si pratio tamicenje u arandjelovcu i moj poraz od roberta jakovlevica  i to je bilo realno???  nemoze neko iz provincije ako nema dobru zaledjinu da  se nosi sa nekim iza koga stoje mocnii jebi ga brate......
 sad jos reci da je stojic junior zasluzio plasman u arandjelocu.....
   i na kraju neka pedja koji je uvek realan neka se slozi sa tobom da sam na kvalifikacijama za egipat trebao biti treci ma daj nemoj da se lazemo ..... i za aradjelovac pedja koji je stari vuk rekao je svoje misljenje ..

Manimal:
Svidja mi se ova diskusija, i treba da se nastavi, ali trebalo bi se ovo premjestiti u novi topic, da ne kvarimo ovu temu!
Nadam se da se ne ljutite?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju