Ostalo > Offtopic

/ne/kompetentnost nasih sudija!

<< < (5/10) > >>

EXTREME:
Po meni treba da na takmicenju bude 8 ili 10 sudija i da nemaju dodirnih tacaka medjusobom (bez ikakve konverzacije)! Takodje da svako preda svoj sudijski listic,a ne da Biserka kupi sve listice, prepravlja, komentarise i odredjuje da li je nesto dobro ili lose...mislim da je to jedino resenje! Pa u tom slucaju ako 10 glava razlicitih misli da je neko trebao da pobedi mislim da ce greske biti minimalne ili ih uopste nece biti!

Pedja_Petrovic:
tacno tako!!!!!

jedino sto bih ja uradio..je da bude neparan broj sudija..posto je kod naas sve moguce osim drvenog sporeta..a ti to je moguce ali jednom....

da se ne desi da bude kao sto se jednom desilo..kazu...nereseno,...daj im obadvojici medalje i idemo na veceru...vec su dosadni..

svojim USIMA CUO...

EXTREME:
Naravno da treba da bude neparan broj! Brojku 10 sam samo upotrebio u smislu mnogo veceg broja! 8)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: EXTREME  Oktobar 18, 2007, 11:01:34 pre podne ---Naravno da treba da bude neparan broj! Brojku 10 sam samo upotrebio u smislu mnogo veceg broja! 8)

--- Kraj citata ---
..ma ne..nisi me dobro shvatio....znam ja sta ti mislis.

ali psoto je kdo ans problem naci i dvojicu..onda mislim da je lakse recimo naci 5..nego 6..ili 7 nego 10..

mada je tanco.

u ostalom..ako je iko video kako se to radi...ti si taj...

trebalo je bar da im liste koprias pa da nase sudije abr jednom u zviotu vide kako zilgedaju prave sudijske liste

EXTREME:
Mislim da je to izvodljivo ukljucujuci tebe,Igora i jos dosta vrhunskih takmicara! Takodje treba omoguciti da to polaganje bude na svakom tamnicenju i realno. Ima jos dosta ljudi koji prate BB ali se ne takmice i mislim da bi bili adekvatni za tako nesto...Kolundzija i njemu slicni...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju