Ostalo > Offtopic
/ne/kompetentnost nasih sudija!
Pedja_Petrovic:
tacno tako...tacno...
neovo oko mene i igora.
engo oko ovih momka koji decnijma prate bb scenu.
i sto je bitnije...moraju omoguciti da se polaze bre!!!!!!!
pa na svakom medjunarodnom takmicenju i sam znas koliko ima TES JUDGE....
sta smo mi..
visi narod pa neko moze da sedi u stolici godianma???..e n moze...i nesme ako mislimo da ovo ide dalje....
cuj nema polaganja jel je to kolplikovano....
ja bih voleo da mi neko objasni..kako je to kompikovano iz asto?????
Vladar:
Kao mali dodatak dajem vam link do komentara Milosa Sarceva na temi o sudjenju, nije usko vezano za pricu o sudijama na Srpskim takmicenjima, ali svakako vjerujem da vam moze biti zanimljiva i ON-TOPIC. ;-)
MIlos Sarcev - Sudjenje na takmicenjima!
goran gajic:
moje misljenje je da medju sudijama treba da budu inasi iskusni takmicari koji su do najsitnijih detalja miliono puta analizirali i sebe i druge ali opet nemora pop automatizmu da znaci da takmicar mora biti dobar sudija ali ali sigurno bi medju starijim liscima bilo dobrh sudija....zoki jovanovic liska pa bodza karolj recimo....
slazem se da je pedja realan on je mozda ponekad malo nagao ali uvek kaze ono sto misli pa tako je i meni rekao svoje misljenje o mom porazu od jakovljevica ali necemo sad da se vracamo opet nato...
inace pedjos odlicna ti je ova slika sa naslovnice maxx-a kad je to radjeno vidim da nisi bas do koske odran kao u ns ali izgleda da si dodao nesto mase pogotovo ono sto ti je evetualno malo nedostajalo a to su ruke odlicno buraz....mozda bih mogao da skocis u tesku pa da napravis novo mesanje karata i jos vecu zbrku u teskoj :D
Dule_Madzarovic:
iNTERESANTNA PRICA.
U stvari ja stvarno nisam znao sve te stvari oko situacije u Srbiji, osim Vuckovica nikog i ne poznajem. Ali me podsetilo na situaciju u Sloveniji prije 20 godina, kada su tadasnji savez vodili ljudi, koji nikakve veze nisu imali sa BB, a prije takmicenja su se dogovarali ( to sam cuo licno ), sta cemo ove godine da ocenjujeno : masu ili definiciju.
Zasto vam ovo pisem ?
Pa samo za primer, da vidite ko ce da sudi kod nas na SLOVENIAN OPEN 2007 !
Mauro Sassi , WABBA World champ
Ricky Ramazzina, NABBA i WABBA World Champ
Leo Caminoto, IFBB Mediteranski i italijanski prvak
Ducio Sgueri, NAC Universe champ i IFBB Champ Italije
Bojan Cresnar, IBFA World Champion
Ozim Matjaz, IBFA World Champion
Dejan Madzarovic, 4 x World Champion ( WABBA, WPF, IBFA )
Znaci sve su to ljudi, koji su sampioni i znaju o cemu se radi. Znaju kakve su muke takmicari prosli, da su dosli na takmicenje, prema tome, nece dozvoliti, da se sudi - a da nisu 100 % sigurni.
E sad posto i u ovakvim slucajevima moze doci do nesuglasica ( najvise su misljenja publike i sudija u nekim slucajevima razlicita ), opet ja licno, vise postujem misljenje ovakvih sudija nego ljudi iz publike.
I jos nesto. Kod nas se sprovodi sistem, da se 2 najlosija i 2 najbolja rezultata brisu. Znaci, dobijamo zlatnu sredinu. Moze da ti je sudac rodjeni brat ili najveci neprijatelj, u takvom slucaju, ne mogu ti ni pomoci a ni skoditi.
ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
Hvala Extreme što misliš da bih bio kompetentan za tako nešto...
Drago mi je što razmišljate tako da sudije ne moraju biti samo bodibilderi već da ima dosta nas koji smo se iz čistog entuzijazma bezuslovno predali praćenju takmičarskog bodibildinga,kako kod nas tako i u inostranstvu...u mom slučaju to traje već 15 godina!!
Odavno imam želju da se uključim u rad saveza ali pošto su mi trenutno ljudi koji rade strani po mentalnom sklopu,čekam tebe Extreme da postaneš predsednik saveza pa da radimo nešto!!! :wink:
Bez šale,ali jel razmišljaš ti o tome??Ja stvarno mislim da bi ti bio idealan za to...
ps.Ako bude ikada došlo do mogućnosti da se polaže za sudiju,vrlo sam zainteresovan pa me se setite...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju