Ostalo > Offtopic

/ne/kompetentnost nasih sudija!

<< < (9/10) > >>

goran gajic:
hehehe zirafe .klikeri ,merdevine :D pa smesno jeste ali i zalsono sto je to upravo tako daj da se malo ovajdimo pa makar za jedan sendvic...svi gledaju uskogrudo iskljuicivo svoje interese.....
    ne poznajem mnogo "francuza " al cujem da ga mnogi hvale ali bi svakako moralo biti mesta za p. vuckovica ako ne na  tako zahtevnom polozaju koji ziskiva puno vremena koji on pretpostavljam nema..onda definitivno u nekom odboru  da li komisiji za marketing ( jer sto se tice toga jako mi se svidja nacin kako prezentuje svoj klub0 mislim da bi sa takvim talentom mogao dobro da promovise  nas sport

Manimal:
Citajuci ove komentare, molio bi ako neko moze da odgovori, na koji nacin srpski BB savez funkcionise, koliko autoriteta i moci ima predsjednik saveza da smijeni ljude koji ne cine dobro savezu i koji mu rade iza ledja. Moze li on nesto da ucini po tom pitanju ili su mu ruke na neki nacin "svezane"?

GORAN_ILIC:
Extreme je u pravu, Goran Ivanovic je stvarno ok momak i koji zeli najbolje za Savez. Tacno je i ovo drugo, pola clanova UO treba da leti odatle jer im nije mesto tu.

Na neki nacin predsedniku jesu vezane ruke jer svaki njegov predlog treba da se izglasa. Ne bira on clanove UO vec predstavnici klubova i sl.

Cini mi se da je u Hrvatskoj malo drugacije. Mislim da Damir Siser drzi sve konce u rukama ali i pravi rezultate tako da niko i ne moze nista da mu zameri.

I nama izgleda treba cvrsta ruka da dovede sve u red.

goran gajic:

--- Citat: blek stena  Oktobar 20, 2007, 12:48:31 pre podne ---Extreme je u pravu, Goran Ivanovic je stvarno ok momak i koji zeli najbolje za Savez. Tacno je i ovo drugo, pola clanova UO treba da leti odatle jer im nije mesto tu.

Na neki nacin predsedniku jesu vezane ruke jer svaki njegov predlog treba da se izglasa. Ne bira on clanove UO vec predstavnici klubova i sl.

Cini mi se da je u Hrvatskoj malo drugacije. Mislim da Damir Siser drzi sve konce u rukama ali i pravi rezultate tako da niko i ne moze nista da mu zameri.

I nama izgleda treba cvrsta ruka da dovede sve u red.

--- Kraj citata ---
pa jednog dana kad milosha uhvati nostalgija za otadzbinom pa se vrati u srbiju onda cemo njega da izbaeremo za predsednika..hehehehe neka mi neko nadje cvrscu ruku :D

GORAN_ILIC:
Daj Boze...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju