General Bodybuilding Discussion > Članci
HOLESTEROL i JAJA
Markoni:
--- Citat: sasacg ---markoni radi za BIA-a ili neku stranu obavestajnu,nije fer :D :D :D
--- Kraj citata ---
psss neko ce te cuti :lol: :lol:
8)
rush:
Kad smo vec kod jaja :), interesuje me kako ih spremate, Pedjos sigurno ima neke tajne recepte posle milion komada? Jos nesto, u mnogo nekih planova ishrane video sam da ljudi uzimaju bilo cela, bilo malo vise belanaca ali obicno u prepodnevnim obrocima, postoji li neki razlog zasto npr belanca ne bi bila obrok pred spavanje posebno ako se uzima ZMA pa treba preskociti kalcijum?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: rush ---Kad smo vec kod jaja :), interesuje me kako ih spremate, Pedjos sigurno ima neke tajne recepte posle milion komada? Jos nesto, u mnogo nekih planova ishrane video sam da ljudi uzimaju bilo cela, bilo malo vise belanaca ali obicno u prepodnevnim obrocima, postoji li neki razlog zasto npr belanca ne bi bila obrok pred spavanje posebno ako se uzima ZMA pa treba preskociti kalcijum?
--- Kraj citata ---
...STO SE TICE UZIMANJA JAJA U VECERNJIM SATIMA JA SA TIM NEMAM PROBLMEA...20.00 CIKA PEDJA SPRASI 350 GR PILETINE I 12 BELANACA :wink: :wink: :wink: :wink:
sto se tice spremanja...ja neznam sta sa njima sve nisam probao ali omiljeno mi je da radvojim 12-14 belanaca u keramicku posudu i sprasim u mikrotalasnu na 8-9 min.....mmmmmmmmmmm....evo..sada odmah idem da spicim 10 komada...hahahhahah..ali kajganu..nisam na dijeti yuhhhhuuuuuu
sasacg:
samo belanca mikrot. ili dodas jos nesto???
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sasacg ---samo belanca mikrot. ili dodas jos nesto???
--- Kraj citata ---
...ma samo belanca..sta da dodam kada sam na dijeti..malo soli :wink: :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju