General Bodybuilding Discussion > Članci
HOLESTEROL i JAJA
Nico:
pa i jedno i drugo pocinju na j.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: bez padez Decembar 03, 2006, 11:45:49 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Decembar 13, 2005, 05:46:42 pre podne ---.ja licno konzmiram dnevno po 40 jaja od toga 5-6 celih
--- Kraj citata ---
Kako tebi jetra funkcionise covece!?
--- Kraj citata ---
..
JA SAM TEBE NESTO LEPO ZASMOLIO...
MSTRAJ DA IGRAMO PO FUDBLASKIM PRAVILIMA!!!!.
DAKLE..JEDAN ZUTI IMAS.....AKO ZNAS FUDBAL OND ZNAS I STA IDE POSLE DRUGOG..OK???
marsovka:
Pedja da li si hranio psa sa zivim ili skuvanim/pecenim zumancima? Negde sam citala da bi samo sirovo zumance trebalo da bude dobro.
MR.BIG:
Dakle ovako;
Juce dadoh krv na kompletnu analizu ............................... da podsetim da jedem oko 150 celih jaja mesecno ( 100 najmanje ) dugi niz godina ( predug cini mi se, hocu reci "ala sam mator" :D ) i rezultat je sledeci sto se tice triglicerida , holesterola, .....
LDL-holesterol ........................... 3.0.......................... re.vr.= 3.40
HDL-holesterol ........................... 0.98 ....................... ref.vr.= >1.60
Trigliceridi .................................. 0.94 ....................... ref. vr. = >1.70
Ili u prevodu " nije lose za moje godine" 8)
Toliko o jajima i holesterolu .........................
Pedja_Petrovic:
--- Citat: MR.BIG Avgust 31, 2007, 01:06:04 posle podne ---Dakle ovako;
Juce dadoh krv na kompletnu analizu ............................... da podsetim da jedem oko 150 celih jaja mesecno ( 100 najmanje ) dugi niz godina ( predug cini mi se, hocu reci "ala sam mator" :D ) i rezultat je sledeci sto se tice triglicerida , holesterola, .....
LDL-holesterol ........................... 3.0.......................... re.vr.= 3.40
HDL-holesterol ........................... 0.98 ....................... ref.vr.= >1.60
Trigliceridi .................................. 0.94 ....................... ref. vr. = >1.70
Ili u prevodu " nije lose za moje godine" 8)
Toliko o jajima i holesterolu .........................
--- Kraj citata ---
ma super si.....
ali kada se 150 podeli sa 30 dana..dobijes 5 jaja denvno..sto je ok..
priobaj da pojees 1200 mesecno sve sa zumnacima i onda odi da meris holesterol...ako u ospte i odes da ga meris
ili prevedno..samo budla moze i da pomisli da moze nesto da bude od 5 jaja dnevno....
tako da......
OPASKA TI GA NE STOJI
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju