General Bodybuilding Discussion > Članci

HOLESTEROL i JAJA

<< < (2/12) > >>

gaudi:

--- Citat: sasacg ---Ako neko sumnja da mu je skocio holesterol(LDL) zbog jaja ili cega vec moze u privatnoj laboratoriji da uradi nalaze i da ne brine previse :D
--- Kraj citata ---

Tacno ! I to je ubedljivo najpametnije resenje. Laboratorijska analiza krvi nije ni skupa i mislim da bi svako trebalo da je radi 1-2 godisnje i da mirno spava ( bez obzira da li jede 2,5 ,10 zumanaca dnevno) javascript:emoticon('post', 'message', ':)')
Smile

MR.BIG:

--- Citat: zare ---MR.BIG
Ako tragate za novim saplementom koji ce imati dejstvo kao steroidi,
ne treba da idete dalje od frizidera.

Ja se slazem sa ovim ni JAY CUTLER ne ide dalje od svog frizidera! ;-) ;-) ;-) ;-)
Pedjos super fotke. :-) :-) :-) :-) :-)
--- Kraj citata ---

Vidis ti to, frizider je cudo, svasta moze da se nadje  :D

Sto se tice jaja: hmmm .... mislim da zadnjih 20 godina jedem najmanje 5-6 celih jaja svakodnevno, ali bas svakodnevno, i prilicno redovno proveravam stanje crvene tekucine u mojim venama: stanje perfektno!!!

Ako neko i primeti povisen los holesterol, treba dobro da preispita svoju ishranu, da nije nesto drugo uzrok tome?!
Dovoljno puta sam bio svedok kako doktor govori pacijentu sa povisenim holesterolom: "vi ne smete jesti jaja" - a odgovor je bio prilicno cesto "ali doktore, ne jedem jaja vec godinama!"
E , a sta sad???

zare:
Ja se potpuno slazem sa ovim i ja tu i tamo uzmem neko. Ali nikad manje od 5 kom.
I jos nisam nikad odvajao zum - bel. Greota toliko zumanca baciti :-) :-) .
Ali opet kad bi morao da uzimam kao ovi profi. bilderi. Razmislio bi se dobro
za tu cifru 40 kom celih.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Mladen ---Nisam ranije video ovaj thread, ne znam kako mi je promakao. Nego, Pedjin pas je imao iskustava sa zumancima i znamo vec kako je zavrsio. Otprilike kao i pacovi iz te studije... :)
Cinjenica je da pas nije sto i covek i da sigurno ne reaguje isto na hranu kao covek, ali isto tako ne verujem ni da je veterinar 100% utvrdio da je to bilo od holesterola, mada je vrlo logicno.

Ja dnevno jedem 10 celih jaja, i videcemo kako ce se to pokazati, a bas cu sada i da postujem ceo moj jelovnik pa da vidim komentare i sta bi trebalo da promenim.
--- Kraj citata ---
..he..veterinar je sa 100% sigurnosti utvrdio da je u pitanju holesterol..

dalje...5-6 celij jaja i nije puno..cak sto vise..tako bi trebalo da se konzumira u nekim fazam b.b-a//////ali..

morate se sloziti sa tim,kada bi ja jeo 40 jaja celij svakid dan u 16 nedelja pripreme da to ni malo ne bi bio lep prizor sa mojuim nalazom krvi...kada je u ptianju holesterol...

Mladen:
A bogme bi se i namucio da ih pojedes :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju