Ostalo > Offtopic

Bubuljice na ledjima

<< < (8/16) > >>

t1000:

--- Citat: natasha_bg ---To se koristi tek na kraju,kada lice bude vec ko "bebina guza",tj kao ledja od t1000.
Eto toliko od mene.
--- Kraj citata ---

Slobodno kazi da mi je i lice takvo,pa vidi se i na nekim slikama koje sam postavio ranije... :wink:
Ne stidim se toga,ne moram da se brijem pre posla,na nogama nemam dlake takodje tako da se manje znojim u farmerkama,trenerkama...
Nije stvar u higijeni vec u kvalitetu koze.Ja sam to pokupio od caleta koji isto ima slabu bradu,mislim da nema nista lose u tome. :)

t1000:

--- Citat: natasa ---Pa ti si covece neki izrod-ni dlake po nogama,ni bubuljice po ledjima. :wink:
--- Kraj citata ---

NO FACIAL HAIR,AT LAST... :roll:

laracroft:
ova 2preparata su toliko univerzalni....i zaista resavaju problem.ali ako je pubertrtet u pitanju ili sta vec to mora da se pregura tu i hormoni plus znojenje sintetika i caos.

mozda 1u dva meseca na ciscenje da s ide

kety:
jeste stara tema ,ali cisto da pitam da li  je neko pio ili pije lek za bubuljice koji se zove ROACCUTANE?

nellle:

--- Citat: kety  Novembar 28, 2008, 10:41:10 posle podne ---jeste stara tema ,ali cisto da pitam da li  je neko pio ili pije lek za bubuljice koji se zove ROACCUTANE?

--- Kraj citata ---

kralj ga je meni preporucio tako da mislim da je dobar...nisam ga koristio jer ga nisam nasao...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju