Evo konacno sam se prebacio u novu teretanu otvorenu u mom kraju, na 10 minuta peske od mog stana, pre toga sam isao u teretanu u centru za koju mi je trebalo pola sata autom u jednom pravcu+10 min trazenje parking mesta (pa vi vidite koliko je to izgubljeno vreme).
No nije poenta u tome sto sam dobio na vremenu, nego u drugoj stvari.
Teretana u centru je bila osrenje matora, vecina sprava je vec odradila svoje, cak neke sprave nisam ni radio posto mi je instruktor rekao da su lose kao sto je scoth masina(da li sam dobro napisao), pa cak i lat masina mi deluje da je bila malo...ne u bas najbolje stanju.
Ova teretana u mom kraju je novo-otvorena, sve su sprave nove, i verovali ili ne iako sam pauzirao od oktobra, bolje radim vezbe nego u staroj teretani, bench mi ide mnogo bolje, izgleda da je klupa meksa, pazite ovo, bilo 80 kg a ja nisam znao, inace to mi je bio maksimum i to uz pomoc u staroj teretani, ja sam mislio da je 60 kg i mahinalno krenuo da dizem, islo je malo teze ali ja sam bio ubedjen da sam gurao 60 tek posle kad sam video da je 80 kg (sipka 10 kg+70 kg tegovi) nisam mogao da poverujem!!!
Lat masina mi takodje ide bolje, i butterfly isto je mnogo bolji i laske idu vece tezine. Cini mi se da je generalno bolje vezbati na novim spravama nego na matorim.
Jedina mana teretane je sto je mnogo mala, tako da gledam da odlazim samo kad ima minimum ljudi da ne bih cekao na red.