Ostalo > Offtopic
Gde su slike ???
Kekka:
Na forumu ima dosta clanova i svi daju neke savete, a nigde nema slika od tih ljudi !!!
Naravno, postoje izuzeci ali jako su retki..
Dajte ljudi da vidimo sta ste uradili sa svojim telom, pa ako lepo izgleda da vas poslusamo !
Ja kad procitam nesto sto je rekao pedjos, ja mu verujem jer sam pre toga video njegovu sliku i mislim da zna sta pricha ! Isto tako i kad vidim Binaisa, Mr.Big-a, fitness instruktora..
Ima mnogo clanova a samo nekolicina je okacila slike...
Potrudite se da okacite neke slike.. nije valjda da se stidite ? :D
Manimal:
--- Citat: Kekka ---Na forumu ima dosta clanova i svi daju neke savete, a nigde nema slika od tih ljudi !!!
Naravno, postoje izuzeci ali jako su retki..
Dajte ljudi da vidimo sta ste uradili sa svojim telom, pa ako lepo izgleda da vas poslusamo !
Ja kad procitam nesto sto je rekao pedjos, ja mu verujem jer sam pre toga video njegovu sliku i mislim da zna sta pricha ! Isto tako i kad vidim Binaisa, Mr.Big-a, fitness instruktora..
Ima mnogo clanova a samo nekolicina je okacila slike...
Potrudite se da okacite neke slike.. nije valjda da se stidite ? :D
--- Kraj citata ---
Moj ti je savjet da ignorises sve one koji daju savjete a ne znas kako izgledaju, a one koje znas njih slusaj, veoma jednostavno.
Ne mozes od nikoga da trazis da postavi slike, to je do same osobe da odluci hoce li ili nece.
Kekka:
A jel su ovo tvoja LEDJA NA SLICI ? :D :D :D
Ako jesu, ajde postavi tu sliku u malo vecem formatu.. bash bih voleo da pogledam to ! :D
Manimal:
--- Citat: Kekka ---A jel su ovo tvoja LEDJA NA SLICI ? :D :D :D
Ako jesu, ajde postavi tu sliku u malo vecem formatu.. bash bih voleo da pogledam to ! :D
--- Kraj citata ---
Jeste moja su, nemam ja sta da se dokazujem ni tebi ni drugima, nisam kao ti, moje je vrijeme proslo i treniram samo rekreativno. Pedjos ima moje slika pa ti moze potvrditi ako te vec zanima da li su moja ili ne, a nista nisu posebno, nekad su bila puno veca kad sam bio tvojih godina.
I jos da ti jednom ponovim, ne mozes od nikoga da trazis da postavi slike, valjda ce ti sad to konacno da udje u glavu, a ako ne citaj zadnju recenicu toliko puta dok ne shvatis.
Kekka:
U kom si ti tripu?
Zasto tako drsko odgovarash na poruku???
Ne razumem te uopste ??? Sta pokushavash da kazesh???
Trazio sam da postavish sliku, zato sto mi se dopadaju ledja, a ne zato sto mislim da nisu tvoja ili nesto slicno tome !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju