Ostalo > Offtopic

Gde su slike ???

<< < (6/11) > >>

Kekka:
Pedja, ja sam MANIMALA , pohvalio , kao sto mozesh i da vidish, a on se nesto istripovao i poceo da me napada !
Nisam ja rekao da on IZGLEDA LOSHE !
Cak shta vishe , LEDJA su mu NENORMALNA....

Kekka:
Gospodjice Lara, ti definitivno mene nisi lepo protumacila  :D

Sto se tiche gojenja od 2-3 kg na dan, to necu da komentarishem , vec mogu da ti predlozim da budem tvoje ZAMORCHE, pa da se sama uverish u to !

Ako pregledash moje postove , videcesh da sam napisao zasto je to tako, a to moze i pedjos da ti potvrdi !

Tokom cele nedelje ili bar vecim delom , se kontrolishem sto se tiche HRANE, tj bezim od nje, a pogotovu od UH , nekad ih cak i neunesem u telo, i onda kad ne uspem da se iskontrolishem POJEDEM SVE STO VIDIM !

A telo koje je bilo bez UH jednostavno tako reaguje kad mu se unese prevelika kolicina ! Mislim da ti se pod stavkom NUTRITION, ta tema zove ANABOLICKA DIJETA !  

I NARAVNO JA SE NE UGOJIM 2-3 KG MISICA DNEVNO, NEGO 2-3 KG SALA !

Toliko o tome...

Sto se tiche toga da mi je ishrana  uzasna, tj kao sto sam naveo  I od ishrane !  To se odnosi na kvalitetnu ishranu ! A ja nemam razloga da se hvalim time sto mi je ishrana losha, vec mi je zao sto je to tako !
Danas sam ruchao sarme...  ako te zanima..

NE VIDIM KAKO BI MOGAO DA SE HVALIM TIME STO MI JE ISHRANA LOSHA ???   Kako si doshla do toga???

Sto se tiche spavanja, to je problem koji mene muci, pa ga cesto pominjem sebi, a kao sto vidish i sama , pominjem ga i drugima.. jebiga opsesija..  --- umor !!!  IZVINITE ZBOG TOGA...

Sto se tiche toga da sam JAK KAO RAMBO, bash i nisam...   Ja od kad radim nocu, bench radim sa 70 kg..    to i nije neka cifra, potvrdice ti muski sa foruma..

Aj sad pokusaj mene da protumacish iz drugog ugla..

Nemoj da me gledash kao RAMBA, nemoj da me gledash kao nekog ko se hvali zato sto svaku seriju radi do otkaza, nemoj da me gledash kao nekoga ko se loshe hrani a ipak ima neke amaterske rezultate, vec pokusaj da me gledash kao nekoga ko uzasno voli  BB i nekoga ko se bori i trudi da uradi nesto  i pored toga sto nema apsolutno nikakve uslove za to, jer ne spava , ne hrani se lepo i nema para za suplementaciju...

Neko ce iz mojih postova verovatno protumaciti isto sto i ti , da sam RAMBO, a neko ce mozda skapirati i na drugi nacin , a to je  da i pored toga sto je ovo skup sport i sto vecina ljudi u nasoj zemlji nema para za njega, mozesh svojim trudom i zeljom da napredujesh...

Pozdrav...

maxim:

--- Citat: laracroft ---
i jos za kraj ovo se odnosi na sve clanove-svi koji pisete razumesh,kazesh,i sve to suskavo sa sh,dajte molim vas pa nisu ovo 90te suskavi dizel indijanci ono kao brate sha bilo!!!!!:)

--- Kraj citata ---

A sto tebi smetaju dizelashi?!! Moj stariji burazer je bio dizelash i ludo je ziveo tih 90-tih (ali to ne znaci da je ubijao ljude i dilovao dop),a i ja bih voleo da se opet vratim u to vreme jer se zivelo mnogo bezbriznije!

Sa druge strane,sta bi trebali da kazemo za sve danasnje hipike ili rokere koji slusaju rock'n'roll 80-tih i oblace se u tom fazonu?Jel bi i njima trebali da zabranimo da pisu na ovom forumu?!?

I jos samo nesto da dodam,postu ti mislis da su dizelashi indijanci JA MISLIM DA JE FILM TOMB RIDER sa cijom se junakinjom ti ocigledno poistovecujes NAJOBICNIJE DJUBRE PRAVLJENO ZA PLITKOUMNE LJUDE CIJI SE IQ POREDI SA DELFINIMA!!!

eXeR:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: laracroft ---dobro.....jesi u pravu ,ovo je oblast u kojoj moras pored znanja da imas i prezentaciju u vidu svog tela,jer trebas biti primer ili ti neki uzor ljudima koji uce od tebe.

no....ok mislim ocigledno je da ima neki kompleks i malo vise se hvali,mozda nesvesno ali molim te 2-3kg se ugojiti na dan ja sam cula za ubrzan metabolizam i da sagore sve sto su jeli i gube 1kg dnevno ako bi jos vezbali ali to je retko,tkao smatram da su gluposti to igram se sa kg kao sa lopticama za zongliranje.

ja se bavim totalno drugim sportovima teretana je tu usput iskreno decko me je zainteresovao za istu i za ovaj forum,on takodje jos ne daje nikakve komentare jer tek je zavriso fax radi prvi put u teretani nekih 7meseci i......mislim sve u svoje vreme....svuda imas pilica i veterana i iskustvo ne moze biti isto.....

eto i meni koja nemam pojma kad cujem te neke dijete jedi ceo dan voce i udri u teretani do iznemoglosti ma vazi,a mozak ce da jede sta??smaog sebe,i sa 26ce imati cir na zelucu i lucenje kiseline u zelucu od tih vocnih kiselina i secera.
--- Kraj citata ---
...hehheheheh....larro..ja sam dobio za noc 9 kg......u egiptu....ali isto tako sam za grcu skinuo 7 za noc.//...jbg...to ti je b.b...hahhah
--- Kraj citata ---

kako, majke ti?

sasacg:
Nemo dizelashe da mi dirate,razumesh brateeee :lol: E to su bile godine-salvare,metalni kais,Kappa tresha utrpana do pectoralisa,Air-max 2 pandurka :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju