Ostalo > Offtopic
Gde su slike ???
Pedja_Petrovic:
--- Citat: maxim ---
--- Citat: laracroft ---
i jos za kraj ovo se odnosi na sve clanove-svi koji pisete razumesh,kazesh,i sve to suskavo sa sh,dajte molim vas pa nisu ovo 90te suskavi dizel indijanci ono kao brate sha bilo!!!!!:)
--- Kraj citata ---
A sto tebi smetaju dizelashi?!! Moj stariji burazer je bio dizelash i ludo je ziveo tih 90-tih (ali to ne znaci da je ubijao ljude i dilovao dop),a i ja bih voleo da se opet vratim u to vreme jer se zivelo mnogo bezbriznije!
Sa druge strane,sta bi trebali da kazemo za sve danasnje hipike ili rokere koji slusaju rock'n'roll 80-tih i oblace se u tom fazonu?Jel bi i njima trebali da zabranimo da pisu na ovom forumu?!?
I jos samo nesto da dodam,postu ti mislis da su dizelashi indijanci JA MISLIM DA JE FILM TOMB RIDER sa cijom se junakinjom ti ocigledno poistovecujes NAJOBICNIJE DJUBRE PRAVLJENO ZA PLITKOUMNE LJUDE CIJI SE IQ POREDI SA DELFINIMA!!!
--- Kraj citata ---
....stari amo polako...gle..meni ne smetaju dizelasi nego mi smeta pomodarstvo.....
niej ni bitno......samo bih zamolio da niko ne pise te glupo fore i sh i sta ti ja znam koja slova vec ne upotrebaljva...
znaci..nema veze sa muzickim ili sa filmsikim ili bilo kojim drugim pravcem..rekao sam vec negde..o ukusima se ne rapsralvjja i ako neko misli da mu je to dobro onda neka tako bude...
kao i sto ti mislis da su 90 bile najbolje godine tako su za mene nesto anjgre sto sam mogao da dozivim..o razloziam necu ali eto...opet kazem..razlicita su misljenja...
ovo se odnosi na pisanje..
maxim:
Ma sve je OK samo me nervira sto dizelase odmah porede sa kriminalcima!Ne kazem da ih nije bilo,ali bilo je i dobrih momaka koji su samo voleli taj fazon.
A sto se tice 90-tih bile su dobre sto se tice muzike i sl. a o materijalnom zivotu i bedi koja je vladala ne vredi trositi reci.....
laracroft:
jao boze,guljenje energije.....ja nisam nigde napisala da su dizelasi kriminalci zato za pocetak nemoj da si POVRSAN ok?
niti sam raspravljala o pravcima filmova i muzike!!!!
mislim da je jezik kulturno obelezje i da JE taj fazon seljacki bar meni sa je bilo, sa bre i ostalo.....bez ljutnje ali ljude koji tako govore i koje sam upoznavala su na nivou o kome necu da raspravljam i OVO SE NIJE ODNOSILO NI NA TEBE NITI TVOG BRATA KOGA NE ZNAM VEC NA ONO STO VIDIM DA SE U PISANJU KORISTI,TAKODJE APELUJEM NA RECCU NE KOJU VECINA PISE ZAJEDNO.......
STO SE LARE TICE,NE RADI SE O FILMU VEC O GLUMICI KOJU GOTIVIM,NISTA VISE OK IZGLEDA I TO JE TO.
laracroft:
A DA,POSTO ME VEC PODBADAS ZA LARU,JA SE NE POISTOVECUJEM JA SAM ONO STO JESAM;STA JA TREBA DA KAZEM PO TVOJOJ SLICI SA CIM SE TI POISTOVECUJES!!!!!!!?????
NE ZNAM ODAKLE TI ROKERI I HIPICI IMA JOS PRAVACA......KOJI SU TAD BILI AKTIVNI.....
A TO ZIVELI LUDO A?PA ZATO SMO MI BEZNADEZNA DRZAVA,JESTE NAS VELIKI BRAT DRZAO NA IVICI BEDE ALI JE SVIMA ODGOVARALO SVERCOVANJE,SANERAJ,NE PLACANJE POREZA,I DO JAJA SVI SE KURCILI MORAM DA PSUJEM IZVINI.....SVI NA CRNO ZARADJIVALI,NE VOCI ME ZA JEZIK KAD JE POLITIKA U PITANJU!!!!
SVAKO NEK SLUSA,NEK SUSKA,SIRI SE,NOSI METALNE KAISEVE,IMA PRAVO AL NE MORALISI O ONOME STO NE STOJI I STO JE SUNT I KIC!!!!
A AKO TI SE BAS SVIDJA SVE TO,ETO TI KAFIC FIRMA U MAKEDONSKOJ ULICI GDE SU ZAOSTACI IZ 90TIH,NE SLUSA SE DR.IGGY ALI PONASANJE ISTO PA NE ZNAM LJUDI......STVARNO
Dionis:
uhhhh koje objaSHnjenje jbt..........
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju