Ostalo > Offtopic

Depilacija Vs Mashinica

<< < (8/10) > >>

TTgirl:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 22, 2007, 04:10:45 posle podne ---
--- Citat: TTgirl  Novembar 21, 2007, 05:06:10 posle podne ---E ljudi...imam jedno pitanje. Ako neko od vas ima osetljivu kozu(izrazito) sta vam pomogne da je umirite posle
depilacije da ne bi bilo crvenih tackica..?Ja sam cula svakakve varijante,ali ja licno nemam osetljivu kozu i nikada
nisam imala problem sa tim...Medjutim info mi je potreban :(

--- Kraj citata ---

JA SE POSLE DEPILACIJE SARENIM OD CRVENIH FLEKA I BUDEM KAO SARENI INDIJANSKI KONJ

--- Kraj citata ---

:( Pa on ima jako jako osetljivu kozu tako da...preostaje samo da me ubije :mrgreen:

Sinke:
zivinjavam se sto ozivljavam ovu temu od pre 100 god..al reko bolje ovde nego da otvaram novu...

hocu da uradim depilaciju grudi i stomaka voskom prvi put  pa me zanima koji je najbolji tretman odmah posle depilacije da bi se sto vise sprecio osip...?

Pera 83:
Komova rakija nista bolje ;D ;D ;D

Bare:

--- Citat: Sinke  Maj 26, 2010, 11:22:37 posle podne ---zivinjavam se sto ozivljavam ovu temu od pre 100 god..al reko bolje ovde nego da otvaram novu...

hocu da uradim depilaciju grudi i stomaka voskom prvi put  pa me zanima koji je najbolji tretman odmah posle depilacije da bi se sto vise sprecio osip...?

--- Kraj citata ---

probaj ti prvo sa MASINICOM, savet....
nego sta je to VEET????
i taj VITASKIN, jel on skida skida vunu sa tela?

weasel:
http://lmgtfy.com/?q=VEET

:D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju