Ostalo > Offtopic

Depilacija Vs Mashinica

<< < (2/10) > >>

bojan lepojevic:
elektricni depilator rules..povremeno obrijes zbog urastanja dlacica, inace samo skidas sta malo izraste na nedelju dve i koza vazada glatka;)

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: ivan_nikolic  Oktobar 28, 2007, 12:14:11 pre podne ---veet=shit

--- Kraj citata ---
Meni nije shit, meni je super, i veet je brijanje ali dlake rastu sa tupim vrhom onda nema urastanja, za mene je revolucija, doduse imam malo dlaka ali i to malo me smetalo, uglavnom depilacija je za mene mučenje i koža mi izgleda kao španjolski zid poslije toga!

Dakle DEPILACIJA = SHIT

Proday:
Evo moji utisci. Bas pre neki dan sam se "osisao" i mogu reci da je ovo skroz ok. U pocetku bilo malo neobicno, ali kada sam se navikao i sam sam uvideo kolika je prednost ovoga. Jedino sam pogresio sto sam se sisao na 6mm pa me bockalo dva tri dana, ali sam se naucio za ubuduce tj. nista ispod 9mm! Inače vizualno lepo izgleda, a dlaka je dovoljno dugačka da prati crte tela. Bilo kako bilo, zadovoljan sam skroz, sad odoh da vežbam pa cu konacno da posaljem slike na kojima neizgledam kao "jeti" kako bi neki rekli!

vuksa:
zilet u ruke i udri do krvi :)

Milan J:
Hm... A laserska depilacija?

Ja licno se brijem masinicom. Ne mogu sve da postignem sam pa mi supruga pomaze. Sepilacija mi unisti kozu na mesec dva i budem bubuljicav kao bonzita.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju