Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Ervin Katona - 300 kg bench press!

<< < (3/7) > >>

Ted Arcidi:
 Katoni ovo nije ni blizu maksimuma, bar po nacinu na koji je podigao,a s obzirom da je poslednji svetski rekord u IPF-u 351 kg(bar je bio 2006 te) mislim da Ervin moze razmisljati i u tom pravcu

katona:
Pozdravjam svakog na forumu. Hvala na cestitke. Prvo moram da pozdravi mog dobrog druga Milana
i moram priznati da strong man nikad nece biti kao pre. Milan je bio veliko lice u ovom sportu kao i u
pawerliftingu.Sad na takmicenjima posle mene je Marinkovic Radojca sa 120kg telesne tezine a ja imam
155 pa nije neki izazov da pobedim.

Takmicenje u Topoli bilo dobro organizovano pa zato sam i otisao.
Ja zivim iz strong mana i zato ne ucestvujem cesje u disciplinama.
Ove godine sam imao 15 takmicenja,ali rano sam zavrsio sezonu i bilo mi je
dosadno da trenira bez takmicenja. Mesec dana sam priprema i 3 puta sam gurao u majici
pa nisam ni znao sta mogu da izguram

Manimal:

--- Citat: katona  Oktobar 31, 2007, 07:32:22 posle podne ---Pozdravjam svakog na forumu. Hvala na cestitke. Prvo moram da pozdravi mog dobrog druga Milana
i moram priznati da strong man nikad nece biti kao pre. Milan je bio veliko lice u ovom sportu kao i u
pawerliftingu.Sad na takmicenjima posle mene je Marinkovic Radojca sa 120kg telesne tezine a ja imam
155 pa nije neki izazov da pobedim.

Takmicenje u Topoli bilo dobro organizovano pa zato sam i otisao.
Ja zivim iz strong mana i zato ne ucestvujem cesje u disciplinama.
Ove godine sam imao 15 takmicenja,ali rano sam zavrsio sezonu i bilo mi je
dosadno da trenira bez takmicenja. Mesec dana sam priprema i 3 puta sam gurao u majici
pa nisam ni znao sta mogu da izguram

--- Kraj citata ---

Dobro dosao na forum!

sasacg:
Dobrodosao Ervine...

Vladar:
@ katona

Jos jednom svaka cast sampione!

Dobrodosao na nas forum!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana