Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Ervin Katona - 300 kg bench press!
Milan J:
Titan Katana bench press shirt S/S model
Koliko znam najbolja IPF majica je ona Katana, koju proizvodi titan. Ona je dobra jer je 26% jaci materijal nego Fury, a i prave je u varijanti za bencere bez mosta (kao ti i ja) i za bencere koji prave veliki luk (ti sigurno ne). Tebi treba S/S model Titan Katana bench shirt. Kazu da ne sece triceps, daje oslicnu podrsku.
Za ravne bencere
Za bencere sa velikim mostom
jeste da je 150 dolara ali je zadovoljstvo veliko. Nadji nekog sponzora da ti kupi dve majice, pa jednu iseci na ledjima za trening. Garantujem ti 350 kg do pocetka priprema za strongman.
Srecno
katona:
Za staru majicu sam dao 150 eura,nisam ni ocekivao da je jeftin. Toliko mogu da dam za majicu.
Kako bi trebalo to naruciti i gde,neznam velicinu i sta ako ne odgovara velicina.
Sad kad sam slobodan pratim internet i vidim da posle povrede jos uvek neodustajes od treninga.
Samo budi pazljiv.Problem je u tome da si ti takmicar i posle neces moci da izdzis da se ne takmicis.
Voleo bi da se takmicimo zajedno kao pre par godina.
Najbitnije je zdravje
Milan J:
Ervine i ja bih voleo da se takmicimo. Nikada te nisam pobedio. Par puta sam bio vise nego blizu da to uradim (Indjija, Novi Sad) ali si ti uvek nalazio snage da pobedis. Dobar je bio nas rivalitet. I ja i moja porodica svim strcem navijamo za tebe.
Spremam se vec nekoliko meseci da odem kod doktora da mi kaze da ili ne za takmicenje, ali se bojim da mi nekaze da smanjim sa treningom. Tesko ide da vezbam sa malim tezinama. Nece dusa. A tek kardio i dijete nikako. Ako odustanem od velikih tezina necu da imam opravdanje za ovoliki stomak...
Majicu mozes da narucis (ako radi ovaj link) iz Madjarske:
Lóránd Berke
Vészto, Hungary
E-mail: lorcsi@novatech.hu
Tel.: +36-70/277-87-84
www.titanpower.hu
U principu das visinu, tezinu, obim grudi i obim bicepsa i oni ti odrede velicinu.
U principu velicina maijce je
velicina = (obim grudi + 6 cm) / 2.54
ako ti je obim grudi, recimo 133, onda ti je majica velicine 54 = (133 + 6) / 2.54
Ostaje da proverim jos jednom velicinu. Ovo je procena za majicu koju ces da koristis i na treningu i na takmicenju, da nije super, super tesna.
Evo ti lista dilera za titan u evropi, mada ako placas karticom nema ni veze odakle narucujes. Dobijes za 7 dana.
http://www.titansupport.com/dealers/mapeurope.html
Mala...:
Svaka cast takodje zelim dobrodoslicu!!
Cvele:
Ma daaaj...sprdas se sa benchom....
A za katanu...sece brate,j**e kevu...ali kad je razradis bude dosta komotnije...
jgb dok je nova smoris se da ne spustis teg...ja sa mojom nisam mogao 260 da spustim...
posle 10,15 trenenga mucenja popusti...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju