Multimedia > Slike/Muškarci
Dalibor Stesevic
IGOR_X3M:
Svaka cast...
malojaci:
Mali razvaljuje,ali jebi ga ako mu financije nisu problem onda nema razloga da nije tako.
DB9:
shavtio je decko na vreme da takmicarski bb samo narusi zdravlje a nista ne dobijes za uzvrat osim neke licne satisfakcije,nego je uzeo i krenuo u biznis i vidim da mu lepo ide...svaka cast za razmisljanje
Branislav1984:
--- Citat: DB9 Jun 11, 2010, 07:10:36 posle podne ---shavtio je decko na vreme da takmicarski bb samo narusi zdravlje a nista ne dobijes za uzvrat osim neke licne satisfakcije,nego je uzeo i krenuo u biznis i vidim da mu lepo ide...svaka cast za razmisljanje
--- Kraj citata ---
Bas tako !
N i X:
Ma Daca je extra lik... Razvili su biznis on i Slavisa tako da ne verujem da ce biti neki comeback... Ali sta mi je privuklo paznju... jednom prilikom kada sam izlazio iz radnje Slavisa je pricao o tome kako ce Daca da se sprema za neko takmicenje... Mozda sam ja to lose cuo ili se Slavisa salio sa nekim... Ali ako je tako, zna se ko ce pobediti na tom takmicenju :D ... Zaista je zalosno da takav potencijal propadne... Daca je po meni najskkladniji bodibilder... Znaci Milos Sarcev pa Daca... :))) Nadam se da cemo uskoro gledati Dacu na nekom takmicenju... Svrati cu ovih dana do Olimpa pa cu probati da izvucem neki info...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju