Ostalo > Offtopic

Policajac ubio navijača Lacija

<< < (3/4) > >>

gabi:

--- Citat: H2SO4  Novembar 15, 2007, 11:14:59 pre podne ---
--- Citat ---nisi ucio u skoli da sve sto se baci u vis-mora da padne na zemlju?!?!
--- Kraj citata ---
a)a jesu mozda tebe na pandurskom kursu ucili sta je rikoset i tako to?
b)da li je metak ispaljem pod uglom od nula stepeni pa je u pri padu na zemlju potrefio unesreceog?

--- Kraj citata ---

mozda je odskocio od zemlje?!?!?!?
lol 8)
salu na stranu...kontam, ako je pucano u vazduh -znaci u vis, a ne  u zemlju...tako je pisalo...a nisam bila tamo da znam,samo mogu da spekulisem kao i ostali, a tako i ti...
a sto se pandurskog kursa tice...lol...lol...lol...no comment
 :|
gde si ti video da jednu ovcu prime u pandure...ipak to je za ovu malo vecu zivinu  :) :P

sasacg:

--- Citat: gabi  Novembar 15, 2007, 10:52:34 pre podne ---
--- Citat: sasacg  Novembar 13, 2007, 05:48:52 posle podne ---Otpužnica za ubistvo iz nehata

Iz nehata????Pucao u vazduh da smiri navijace,a pogodio lika koji je sedeo u kolima???Da nije ovaj nesretnik mozda imao neka nova leteca kola iz buducnosti :evil: :evil:
I stoka ce da dobije max 2 godine ili mozda cak i samo uslovnu kaznu :evil: :evil:

--- Kraj citata ---

nisi ucio u skoli da sve sto se baci u vis-mora da padne na zemlju?!?! :| :idea: :!:
pa tako je i sa metkom koji   i kada se ispali  ,a ne udari u nesto pocne da se vraca nazad i to dovoljnom brzinom da probije nesto na svom putu nazad-pa tako i da ubije...
 :arrow:

--- Kraj citata ---

Jel ti to ozbiljno pricas :lol: :lol:

Samo metak ispaljen pod perfektno pravim uglom u odnosu na zemlju i njegov pad pod istim takvim uglom moze da ubije coveka-bilo na MythBustersima :lol: :lol:
Uostalom,covek je ubijen kroz bocno staklo automobila,a ne kroz krov...

gabi:
ako me citiras -onda me bar citiraj do kraja..
 :wink:
i ja sam to rekla za staklo
lol

H2SO4:
Crime Scene Investigation

staf:
na ovom forumu bas dosta stvari se moze nauchiti...forenzika i tako to :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju