Multimedia > Slike/Muškarci

Вас из дас?

<< < (5/19) > >>

MR.BIG:
Uzas, i onda nam trube kako je to normalno!!!
Pa kad budem video dva lava kako se guzvaju cu da im poverujem : )

milovan:
hehehe, e lepo zboris.... stvarno to je ocaj, cuo sam za taj film ali nemam nameru da gledam.... ovaj svet se mnogo izopacio...

t1000:
Da li je istina da moze da se promeni hormon muskarca zbog unosenja velike kolicine testosterona?Teretana u kojoj ja vezbam,nekih 60% ljudi uopste nije normalno.Ili su teski narcisi,neki dolaze u teretanu da bi bili vidjeni kako tovare 120kg na ramenima (i slicno) a neki zato sto pate koliko su nabildovani.

Big_Rasha:

--- Citat: milovan ---taj klasicni gay je bio mister fitnes.... i sta god mislili meni je to ok gradja, nije preterano nego je ok, neko ne moze ni tako da izgleda...
--- Kraj citata ---
Mister Gej. Sigurno zbog onog mladeza :wink:
Nisu mi jasni ti likovi uopste, a ni takvi kao ti sto se njima dive.
Ipak si dosao na sajt koji se zove bodibilder.com, a pricas kako je bb odvratan. Nadji neki forum koji tebi odgovara pa tamo sa istomisljenicima raspravljajte kako je Dejvid Bekam lepo pocupao obrve.

milovan:
e pa necemo tako, ja sam dosao na ovaj sajt zato sto volim bb, ustvari volim i postujem bilo kakav nacin vezbanja tela.... A niti se ja nesto njemu divim, nego kazem da decko izgleda ok, neka me drugi isprave ako gresim....
a ajde ti rasho pokusaj da budes mr. fitness....da vidimo dokle ces da stignes.... i sto odmah sudis da je neko gay ?

A sto se tice bb a ok je to ali neki ljudi vec stvarno izgledaju razvaljeno od sve te hemije, ja to delim samo na ono sto mi se svidja i ono sto mislim da je vec preterano.... s time sto ovde nikoga ne kritikujem, i samo iznosim/ a ne naturam, svoje misljenje... a niti raspravljam o tudjim, svako ima pravo glasa....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju