Multimedia > Slike/Muškarci
Вас из дас?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: milovan ---Da ... Sta mislis o njemu Pedja, po mom misljenju imao je vrhunsku genetiku i proporciju...
--- Kraj citata ---
....hahhahahahh...jel o shawn-u uopste treba nesto da se misli????
NARAVNO,OVO SAM REKAO MOJE MISLJENJE O SHAWN-U KAO TAKMICARU....
KAO TAKMICARU........OVO NAGLASAVAM NEKOLIKO PUTA........jel ce u protivnom ovo sto sam napisao biti cop/paste i polato na adresu na koju ne bi trebalo..tj opet ce se moje reci izvuci iz konteksta..
ZNACI.....O SHAWN RAYU NE TREBNA NSITA RECI KAO VRHUNSKOM TAKMICARU......
TAKMICARU....
sasacg:
...takmicaru...takmicaru... :D
Markoni:
da TAKMICARU
Pedja_Petrovic:
hehehheheh..to momci...ali znajuci glasnika...mislim da ce biti svejedno preneseno...
ovde ne vredi ona...DON"T KILL THE MESENGER... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ....heheehhehehhe....
kill him bad...bad...bad...
Big_Rasha:
--- Citat: milovan ---e pa necemo tako, ja sam dosao na ovaj sajt zato sto volim bb, ustvari volim i postujem bilo kakav nacin vezbanja tela.... A niti se ja nesto njemu divim, nego kazem da decko izgleda ok, neka me drugi isprave ako gresim....
a ajde ti rasho pokusaj da budes mr. fitness....da vidimo dokle ces da stignes.... i sto odmah sudis da je neko gay ?
A sto se tice bb a ok je to ali neki ljudi vec stvarno izgledaju razvaljeno od sve te hemije, ja to delim samo na ono sto mi se svidja i ono sto mislim da je vec preterano.... s time sto ovde nikoga ne kritikujem, i samo iznosim/ a ne naturam, svoje misljenje... a niti raspravljam o tudjim, svako ima pravo glasa....
--- Kraj citata ---
Ma OK. A taj Mr.fitness, sta je to??? Elite model look?
Samo su mi prepaceni ti momci-lepotani kojima je jedina satisfakcija da stave pederusu pod misku i da se reklamiraju po gradu, smesni su mi i lice na zene.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju