Multimedia > Slike/Muškarci
Вас из дас?
sasacg:
--- Citat: eXeR ---shawn je reko u nekim novinama,da nezeli naganjati cudovisnu masu
--- Kraj citata ---
i ne treba
eXeR:
--- Citat: sasacg ---
--- Citat: eXeR ---shawn je reko u nekim novinama,da nezeli naganjati cudovisnu masu
--- Kraj citata ---
i ne treba
--- Kraj citata ---
pa naravno. ne treba, moze iztgubit simetriju, a i vec je star za to
Sasa Dimitrijevic:
Pazljivo sam procitao sve vase postove u ovoj temi, pa me zanima da mi odgovorite na jednu stvar (ali voleo bih da mi odgovore svi koji su ovde ucestvovali):
Sta mislite o BODY FITNESS kategoriji za muskarce (ili kako sam cuo od sada ce se zvati Body Building Classic), jer se ja u njoj takmicim?
Visok sam 182 cm i tezak (na takmicenju) 84 kg, i jako bih voleo da imam 100-tinak takmicarskih kilograma i da stanem rame uz rame sa Saletom Stankovicem ili Goranom Nikolicem i drugim sampionima iz teske kategorije, ali jednostavno mora da prodje odredjeno vreme da "decica" malo narastu.....
Da li je po vama Body Fitness, asocijacija na onog manekena ili kako rekoste na momke iz Man's Healt casopisa, ili podsticaj da se takmice i ljudi koji ne zele ogromne misice, ili im treba vremena da ih naprave.
Nekoliko mojih slicica i fotoprica: http://www.cuprija.com/portal/forum/forum_posts.asp?TID=101&PN=1
Pedja_Petrovic:
gledaj kod nas su zamenjene teze totalno......
kod nas u body fitnes ide sve i svja samo da bi stalo na binu......
i sta se tu dogadja......posto je body b otisao daleko u hard core i mnogi od takmcara ne mogu da prate moderne trendovoe -citaj da bude mass monester a to ne mogu iz mnogih razloga e onda se neko setio da to nazove fitness pa bb classic...
zvalo kako se zvalo,licno smtram bez uvrede da samo smeta jednom bb takmicenju ne zbog toga sto kvari ugled..ne nikako,mada bi se kod nas i to moglio da kaze nego zbog toga sto se u te kategoije trpa i kurta i murta pa na kraju iamte 100 takmcara u jednoj aktegoriji..
neka imaju svoje takmicenje i neka ne mesaju babe i zabe.,.
dakle....primer...na proslom evrospkom prvenstvu tip dolazi da ide u body fitnes.......ali malo se preraucnao u kg i imao je visak kg i onda sta cu gde cu.,pa malo bira kategiojre i na kraju ode u aktegoirju do 80 kg gde je bio nas marko dimitrijev ic i na poklon sudija jer je iz italije a poznato je da oni na tom takmicenju prozlae dooping test on zauzima 3 mesto!!!!!!!!!!
alo....momak koji se hteo takmicti u body fuitnsu zavrsi u bb i uzme 3 mesto na evrospkom....!!!
dakle........ja jesam za to da se mladi afirmisu ali nikako an taj nacin sto se se svakid dan pojavljivati neko novo takmicenje od edrguim imenom..
i kao krajnji rezualtat.....nase takmicenje NEMA AMA BAS NIKAKVE VEZE SA BODY FITNESOM KOJE SE TRAZI RECIMO NA TOM EVROPSKOM..
pa ljudi to je koreografija dovdena do savrsentstva...fenomenalno....fenomenalno..a kod nas u body fitnesu takmcari nemaju ni adekvatne gacice,neznaju da poziraju 7 osnovnih poza a o koerografiji da i ne govrim..
ali ponavljam..tio je sve zbog toga da bi se opravdala masovnsot takimcenja a ne zbog toga sto to takmicenje nekom od takmicara koristi ili moze da izvrsi neku edikcaiju..
toliko
Sasa Dimitrijevic:
U pravu si Pedja da se u nasem BF takmici i kurta i murta, mada i u nasem BB nije bolja situacija. U zadnjih 4-5 godina pratim sva takmicenja koja se odigravaju kod nas i u okolini. Naravno da imamo veoma kvalitetne takmicare (dokaz za to je Balkansko prvenstvo 2005 u Atini gde smo od 21 kategodije uzeli 11 medalja).
Svi znamo da si ti Hard core bodibilder, i kao takav jednostavno ne mozes da shvatis uopste pojam Body fitness-a (mada je ime veoma glupo), ali jednostavno mora da se da sansa ljudima koju su prerasli juniore, a recimo nemaju odredjene proporcije da stanu pored nekog vrhunskog bodibildera. Konkretno mislim na visinu.
Kao sto sam gore naveo moj primer visok sam 182 cm. Vislji sam i od Saleta Stankovica i od Gorana Nikolica i od Denisa Malog (skoro za glavu).
Za saleta znam recimo da ima na tkamicenju oko 95 kg i da izgleda onako kako izgleda (mislim fenomenalno, brutalno, hard core....) Koliko bih ja trebao da imam kg a da ne ispadnem smesan kada bih se pojavio pored njega? Minimum 100 takmicarskih jer sam vislji od njega i samim tim mi treba veca kolicina misica. 100 kg na takmicenju znaci 110 kg u masi. Za mene je to jos uvek nedostizno, mada znam tvoj primer gde variras od 110 do 88kg (vansezona - takmicenje) i nikako ne mogu da shvatim tolike oscilacije.
Zato da ne duzim, opet kazem da treba da se da malo volje i podstreka nama "mrsavijima" a ko ne zasluzuje da ucestvuje cak i u bodifitnesu, nadam se da ce da shvati i da se dostojanstveno povuce.
Licno moja zelja je da jednog dana izadjem u teskog kategoriji, ali mi treba jos "radnog staza" za tako nesto,
Ali nikad nije kasno, sada imam 34 godine, taman dok se doteram imacu 44 godina pa da stanem rame uz rame sa Zoranom Jovanovicem ili.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju