Multimedia > Slike/Muškarci

Вас из дас?

<< < (11/19) > >>

t1000:

--- Citat: sasadim ---
Ali nikad nije kasno, sada imam 34 godine, taman dok se doteram imacu 44 godina pa da stanem rame uz rame sa Zoranom Jovanovicem ili.....

--- Kraj citata ---

Samo napred,imas moju potpunu podrsku! :lol:
U zdravom telu,zdrav duh

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sasadim ---U pravu si Pedja da se u nasem BF takmici i kurta i murta, mada i u nasem BB nije bolja situacija. U zadnjih 4-5 godina pratim sva takmicenja koja se odigravaju kod nas i u okolini. Naravno da imamo veoma kvalitetne takmicare (dokaz za to je Balkansko prvenstvo 2005 u Atini gde smo od 21 kategodije uzeli 11 medalja).

Svi znamo da si ti Hard core bodibilder, i kao takav jednostavno ne mozes da shvatis uopste pojam Body fitness-a (mada je ime veoma glupo), ali jednostavno mora da se da sansa ljudima koju su prerasli juniore, a recimo nemaju odredjene proporcije da stanu pored nekog vrhunskog bodibildera. Konkretno mislim na visinu.

Kao sto sam gore naveo moj primer visok sam 182 cm. Vislji sam i od Saleta Stankovica i od Gorana Nikolica i od Denisa Malog (skoro za glavu).
Za saleta znam recimo da ima na tkamicenju oko 95 kg i da izgleda onako kako izgleda (mislim fenomenalno, brutalno, hard core....) Koliko bih ja trebao da imam kg a da ne ispadnem smesan kada bih se pojavio pored njega? Minimum 100 takmicarskih jer sam vislji od njega i samim tim mi treba veca kolicina misica. 100 kg na takmicenju znaci 110 kg u masi. Za mene je to jos uvek nedostizno, mada znam tvoj primer gde variras od 110 do 88kg (vansezona - takmicenje) i nikako ne mogu da shvatim tolike oscilacije.

Zato da ne duzim, opet kazem da treba da se da malo volje i podstreka nama "mrsavijima" a ko ne zasluzuje da ucestvuje cak i u bodifitnesu, nadam se da ce da shvati i da se dostojanstveno povuce.

Licno moja zelja je da jednog dana izadjem u teskog kategoriji, ali mi treba jos "radnog staza" za tako nesto,

Ali nikad nije kasno, sada imam 34 godine, taman dok se doteram imacu 44 godina pa da stanem rame uz rame sa Zoranom Jovanovicem ili.....
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
--- Kraj citata ---
....MA HJA TABE SALE POPTUNO RAZUMEM ALI ISRKENO MOJE MISLJENJE JE DA GUBIS SAMO VREME AKO MISLIS DA SE TAKMICIS U BODY BUDLDINGU....O TOME SE RADI..JER TI STALNO MROAS DA KONTILISES SVOJU TEZINU U ODNOSU NA VISINU I STA TI JA ZNAM....UGLAVNOM....WAIST OF TIME STARI.....O TOME SE RADI..I DALEKO EJ OD TOGA STO SAM JA VIDEO KAKO BI TREBALO DA IZGLEDA TAJ PRAVI BODY FITNES..NE TI KONRETNO...NEGO CELOKUPNA ZAMISAO..

benchpress:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: milovan ---Naravno , ok je to sve , svaka cast njima, ne kazem ja nista i pored svog tog bockanja i gutanja , mora da se vezba jako i marljivo , dugi niz godina, ali eto cisto sam to malo podelio, po svome, ali napomenuo da je to moja licna stvar , ne zelim nekome da nabijam to na nos , naravno, jos jednom kazem da postujem sve.....
--- Kraj citata ---
...pa da..ali sta da ti ja kazem da se neki  bockaju i da su hteli da budu b.b. pa zbog toga sto nemamju jaja da idu do kraja ideu u neke druge segmente ili sta ti ja znam..budu modeli itd......sta bi onda rekao za to>??...sta mislis jel to isma smisla
--- Kraj citata ---

I ja postujem sve,ali kakava je ovo fora sa uvodjenjem muskog fitness-a na BB takmicenje u Aranjdelovcu prosle godine...Dovoljan odgovor na sve tvoje postove Milovane ti je da u srednjoj ili teskoj kategoriji izadje jedva deset takmicara na binu,dok u muskom body fitness-u izadje preko trideset momaka od kojih znam sigurno deset koji su radili profi hemiju pre toga...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: benchpress ---
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: milovan ---Naravno , ok je to sve , svaka cast njima, ne kazem ja nista i pored svog tog bockanja i gutanja , mora da se vezba jako i marljivo , dugi niz godina, ali eto cisto sam to malo podelio, po svome, ali napomenuo da je to moja licna stvar , ne zelim nekome da nabijam to na nos , naravno, jos jednom kazem da postujem sve.....
--- Kraj citata ---
...pa da..ali sta da ti ja kazem da se neki  bockaju i da su hteli da budu b.b. pa zbog toga sto nemamju jaja da idu do kraja ideu u neke druge segmente ili sta ti ja znam..budu modeli itd......sta bi onda rekao za to>??...sta mislis jel to isma smisla
--- Kraj citata ---

I ja postujem sve,ali kakava je ovo fora sa uvodjenjem muskog fitness-a na BB takmicenje u Aranjdelovcu prosle godine...Dovoljan odgovor na sve tvoje postove Milovane ti je da u srednjoj ili teskoj kategoriji izadje jedva deset takmicara na binu,dok u muskom body fitness-u izadje preko trideset momaka od kojih znam sigurno deset koji su radili profi hemiju pre toga...
--- Kraj citata ---
..o ovome ja pricam...

benchpress:
Onda moze na sledecem prvenstvu da se organizuje i izbor za mister skeleton :):)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju