Ostalo > Offtopic

kad se zatvore vrata teretane....

<< < (8/13) > >>

sasacg:
Kralju :D
Sto bi se neko smejao,sta je lose u vezi narodnjaka-naravno u svemu postoje neke granice :D

MotornaTestera:
Ma tegovi idu samo uz teski Metal. Jer su i sami od metala. Ja i sviram u metal bendu i tekstovi su nam orijentisani temama rada na masi i snazi. Sad radimo drugi album, tu cemo se fokusirati na definiciju. A na trecem cemo opevati Anabolicke Steroide. Stvaramo novi pravac MUSCLE METAL.

DingDong:
Skola,drugari i tako to van teretane.A muzika skoro sve osim death metala,narodnjaka...

A ti lara? Ti nisi nista napisala :)

laracroft:
kako nisam...trenutno spremam aprilski rok.....sa drugaricama kafenisem,ponekad izadjem u nocni sa deckom i drustvom....posle onih cifara pica u sargonu rekoh nikad vise....slusam sve sem drum and base taj pravac ne shvatam

najradije latino fazon,neki latino house mixovi...trenutno decka ucim da plese,za nekog ko je posvecen fitnesu i teretani super mu ide....

jedno vreme me vuklo da budzim kolica a su caletova pa imam vecu stetu jer ga on ne pazi poremetio balance muzike,amortizere,koci u 4toj diskovi uzas....

kad kupim svoj bice pravi zenski ali ne roze:/

dr_rapid:

--- Citat: MotornaTestera ---Ma tegovi idu samo uz teski Metal. Jer su i sami od metala. Ja i sviram u metal bendu i tekstovi su nam orijentisani temama rada na masi i snazi. Sad radimo drugi album, tu cemo se fokusirati na definiciju. A na trecem cemo opevati Anabolicke Steroide. Stvaramo novi pravac MUSCLE METAL.
--- Kraj citata ---

Da zaboravih reci, ja obozavam, zaista obozavam na treningu da ubacim svoju kompilaciju najjacih stvari od KORN-A i System of A Down. UUUUUU, kako se onda jede zeljezo. Mada uz trening volim i nesto prilicno dinamicno od The Proigy. Ima isto nova stvar (pa nije sad bas ni toliko nova), meni se super svidja, nikako da mi dosadi je Paul Oakenfold - Ready Steady Go. Stvar se pojavila u filmovima Bourne Indentity i Collateral (Tom Cruise). Ako vas interesuje i ako je dozvoljeno mogu vam je staviti na download.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju