Multimedia > Slike/Muškarci

IZ MOG GYMA I JOS PONESTO

<< < (2/40) > >>

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Sve je super, posebno momak koji diže bench, a ni momak na zadnjoj stranici, ali ipak najveći respekt ide za čiku od 44 godine i još natural, kapa do poda na ovoj ustrajnosti i sam znam koliko je to teško, bravo i super ekipa!!!!!!!!!!!  :P 8)

P.S. Od čega čika ima bubuljice na six packu?????  :shock: :shock:

Polomac:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Novembar 22, 2007, 06:13:18 posle podne ---Sve je super, posebno momak koji diže bench, a ni momak na zadnjoj stranici, ali ipak najveći respekt ide za čiku od 44 godine i još natural, kapa do poda na ovoj ustrajnosti i sam znam koliko je to teško, bravo i super ekipa!!!!!!!!!!!  :P 8)

P.S. Od čega čika ima bubuljice na six packu?????  :shock: :shock:

--- Kraj citata ---
Hvala u njihovo ime.A za ovo si u pravu,Milisav me extra iznenadio kada je posle "100godisnjeg staza" u teretani i njegove kilaze koju godinama nije menjao resio i uradio dobru dijetu i napravio dobar rezultat.A  inace ono na stomaku mu nisu bubuljice nego neka kako li ih vec nazivaju "masna tkiva".

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
@Polomac

Od čega je to masno tkivo?????  :shock: :shock: :lol: :lol:

Polomac:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Novembar 22, 2007, 07:16:34 posle podne ---@Polomac

Od čega je to masno tkivo?????  :shock: :shock: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---
Stvarno neznam,ali vidjao sam to na ne malo ljudi.Medicinski naziv stvarno neznam...

Polomac:
Takmicarska ekipa-Rade Savic bencer,onada ja,pa Slavoljub Paunovic dvostruki juniorski prvak drzave pre nekoliko godina,Lepomir Bakic juniorski drzavni i Balkanski prvak takodje pre par godina..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju