Multimedia > Slike/Muškarci
IZ MOG GYMA I JOS PONESTO
mrki:
--- Citat: Polomac Jul 07, 2008, 09:44:12 posle podne ---Mico je zaista mnogo bolji uzivo.Dve godine odrzava slicnu formu.Vec 2 godine je na Atkins dijeti,samo nedeljom opusta i jede bukvalno sta hoce.
--- Kraj citata ---
hoćeš reći da je već 2 godine na dijeti 6 dana =0 i jedan dan load..kako mu to organizam podnosi jbt?!?
Polomac:
--- Citat: mrki Jul 08, 2008, 09:17:14 pre podne ---
--- Citat: Polomac Jul 07, 2008, 09:44:12 posle podne ---Mico je zaista mnogo bolji uzivo.Dve godine odrzava slicnu formu.Vec 2 godine je na Atkins dijeti,samo nedeljom opusta i jede bukvalno sta hoce.
--- Kraj citata ---
hoćeš reći da je već 2 godine na dijeti 6 dana =0 i jedan dan load..kako mu to organizam podnosi jbt?!?
--- Kraj citata ---
Da,nije bas na nuli ,hidrata negde do 30tak grama iz salata.Neznam stvarno kako uspeva.Ja kada sam na minimumu hidrata budem strasno razdrazljiv,padne mi energija,tesko odlazim na posao.Jednostavno ne funkcionisem normalno.
Mrtav_Hladan:
vidi ti mog ujaka slika se sa cicama nema sta i sav mi srecan kad se slika sa cicama
Polomac:
--- Citat: Mrtav_Hladan Jul 08, 2008, 04:26:25 posle podne ---vidi ti mog ujaka slika se sa cicama nema sta i sav mi srecan kad se slika sa cicama
--- Kraj citata ---
Mislis na Belog?
Mrtav_Hladan:
ma da sve se sa nekim cicama slika ;D ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju