Ostalo > Offtopic

Pomoc za maturski rad :)

<< < (3/4) > >>

**********************:
mislio sam ako ima na ovom forumu nesto a ti bolje od mene sta ima ovde. a

**********************:
a ti bolje od mene znas sta ima ovde * :)

Ajs_Krejatin:
pa imas i na ovom forumu SEARCH opciju

Pirat:
@johny-q
znaci da ti ne stavljam sada linkove... gledaj ...idi na temu STEROIDI i tamo gledaj samo teme koje su pod sticky... to su ti prvih jedno 10 tema medju njima mozess naci i visse nego sto ti je potrebno... jedna dobra tema ti je  i od dr Jelene... znaci iz te teme mozess bukvalno identicno da prepisess tekst necess se zajebati( a to ti je vec nekih 65 % rada)... takodje pregledaj i ove ostale ...sve je to za tebe raspoloziv materijal... ovo ostalo te ne zanima , pogotovo ne ciklusi i doze :lol: to mozess da staviss u rad ako zeliss da se drkass sa profanom i da mu se penjess na nerve-sto ti nije cilj( zato sam ti rekao da bataliss etiku u maturskom radu :)- kapirass? ne treba ti to dal je u redu ili nije uzimati AAS- ne zeliss da ti se maturski svede na baljezganje- on treba da ti prvenstveno bude nekog tipa  jednog info-a o steroidima-sa sto visse bioloskog stanovista-jer si uzeo kao predmet biologiju) uzmi joss malo progooglaj...isto uzmi od NEZNALICE te linkove za knjige preko p.m-a i to ti je sve sto je potrebno... i  sedi stuci taj maturski za pet dana... zbaci brigu... taj maturski je uvek bio i ostace cista formalnost...  sada ...sigurno cess nesto usput i nauchiti sto nije losse da znass ... ne znam kakve su ti namere...hahaha :lol:......ae poz

**********************:
pirate hvala ti puno <3 ^_^

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju