Ostalo > Offtopic
help me
eXeR:
mislio sam da ja necu imat tih problema, al jebiga.
s curom sam bio 5 mj, tj danas nam je 5 mj tocno. i danas je prekinila. i to zbog gluposti, nisam mogo doc kod nje navece danas. reko sam joj da se neljuti ak nebudem mogo, i rekla je da nece, i posalje mi por malo prije da se ipak ljuti i da je gotovo. i prije se to desavalo, al smo se uvijek pomiril, najduze poslje dan,dva.
voljela me, bar je tak rekla, bio sam joj prvi u svemu, i sad mi to napravi,.
ja je volim, znam da i ona mene.reko sam joj da mi kaze da me nevoli, i da necu vise nist rec. al nezeli rec da me nevoli. mislim da ima sanse da se pomirimo oppet, jer se ovo vec desavalo, kasnije se sama isprica. al postoji sansa i da nebude toga. zato mi dajte koji savjet
MR.BIG:
Pedjos je za ove stvari strucnjak!!!
Manimal:
--- Citat: eXeR ---mislio sam da ja necu imat tih problema, al jebiga.
s curom sam bio 5 mj, tj danas nam je 5 mj tocno. i danas je prekinila. i to zbog gluposti, nisam mogo doc kod nje navece danas. reko sam joj da se neljuti ak nebudem mogo, i rekla je da nece, i posalje mi por malo prije da se ipak ljuti i da je gotovo. i prije se to desavalo, al smo se uvijek pomiril, najduze poslje dan,dva.
voljela me, bar je tak rekla, bio sam joj prvi u svemu, i sad mi to napravi,.
ja je volim, znam da i ona mene.reko sam joj da mi kaze da me nevoli, i da necu vise nist rec. al nezeli rec da me nevoli. mislim da ima sanse da se pomirimo oppet, jer se ovo vec desavalo, kasnije se sama isprica. al postoji sansa i da nebude toga. zato mi dajte koji savjet
--- Kraj citata ---
Just give her some time. If she calls you back and say she still loves you, good for you, if she never call you back again then you are f**ked up, but you got to move on with your life.
Good luck!!!
sasacg:
Glup razlog za prekid veze.Sigurno tu ima jos nesto sto ona krije.Ako ona napravi prvi korak ka pomirenju-onda OK,ako ne nazove-to nije bilo to :(
eXeR:
kazem, bilo je slucajeva takvih, al onda kaze da joj oprostim,da nemioze bez mene,, itd...
pedjos di si, ajde pomagaj :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju